Hoe overwin ik dat gag reflex bij een Blow Job of Deep Throat

Hoe overwin ik dat gag reflex bij een Blow Job of Deep Throat

Blow Job technieken

Wanneer het goed gedaan wordt is de blow job een perfecte seksuele daad.

Orale seks is hot, het is intiem en het heeft de kracht om je naar een nieuw relatie territorium te katapulteren – en dat terwijl het hopelijk wederkerigheid stimuleert. Een geweldige pijpbeurt kan heel leuk zijn; maar er zijn tijden dat het naar beneden gaan een beetje een … domper kan zijn.

De kans is groot dat, wanneer je tandenborstel de weg naar je kiezen maakt de tranen in je ogen springen, en wanneer je nog nooit een tongspatel hebt ontmoet die je niet deed kokhalzen, je ook geen fijn gevoel hebt bij een blow job. Zelfs het meest hanteerbare lid, wanneer het in de buurt van je keel wordt gebracht kan een bedreiging zijn tot keel spasmen. Niet echt een stemmingsverbeteraar. En een gevoelig gag reflex in combinatie met een hoofd duwer, een groter dan gemiddelde penis of een verzoek voor een deep throat. Laat maar.

Maar voordat je je blow job-droom inlevert en dus voor altijd opgeeft, probeer dan eens deze technieken om het probleem te herstellen en je de macht over dat spel te geven.

 

Zorg dat je los komt

Het komt vaak voor dat je spieren zich spannen tijdens het uitvoeren van orale oefeningen. Vooral als je denkt dat je wel gaat kokhalzen. De kunst is om je lichaam en geest van te voren te ontspannen. Weet je wat een meisje echt helpt ontspannen? Een orgasme of twee voordat ze je die blow job geeft. Stof tot nadenken jongens.

En het gaat niet alleen over het ontspannen van je keel tijdens een blow job, je mond moet ook echt loskomen. Maak je geen zorgen wanneer je lippen niet super strak om zijn penis zitten als je naar beneden gaat. Wanneer je je lippen meer open laat vallen, open je veel meer je keel. En maak je ook geen zorgen over het kwijlen, een beetje extra smering doet niemand pijn.

Er zijn ook extra oefeningen voor keel training die je gag reflex in de loop van de tijd verminderen.

Eén om te proberen: Plaats een schone vinger in je mond en beweeg je vinger door je keel tot je begint te kokhalzen. Oefen om door je neus te ademen terwijl je je keel ontspant en weerstand biedt aan de drang om te kokhalzen (en uiteindelijk over te geven). Het doel is om kalm te blijven en langzaam te ademen, en op te bouwen hoe lang je het volhoudt. Probeer het 10 seconden vast te houden en herhaal het een paar keer de eerste week. De volgende week kun je hetzelfde proberen met een dildo; oefen het in en uit bewegen, je raakt je gag reflex dus daadwerkelijk aan, trek hem er weer uit en herhaalt het vervolgens weer. Je zult merken dat je gag reflex minder gevoelig wordt wanneer je meer oefent.

 

Alleen de eikel

In tegenstelling tot wat je misschien hebt geleerd van je vriendje op de middelbare school die zijn seks heeft duidelijk gemaakt met porno, hoef je niet de hele tijd zijn hele penis in je mond te hebben. Het grootste deel van het plezier van de penis zit zelfs in zijn kopje. Gebruik dat in jouw voordeel.

In plaats van voor de full monty te gaan gebruik je je lippen, mond en de voorste helft van je tong om te likken, te zuigen en te strelen. Richt het meeste van je orale aandacht op de eikel van de penis. En vergeet niet wat extra aandacht te geven aan zijn frenulum, het kleine V-vormige gebied genesteld aan de onderkant van de eikel van de penis. Dit in combinatie met een aantal ritmische handbewegingen, zal elke man wild maken – en kost je keel niets.

 

Gebruik je handen

Er is geen enkele reden dat je mond al het werk moet doen. De truc tot een geweldige (en gag reflex vrije) blow job is om alle tools die je tot je beschikking hebt te gebruiken. De meeste vrouwen realiseren zich niet dat hun handen de druk en het plezier kunnen bieden waar de mannen zo dol op zijn – terwijl ze je ook wat bevrijden van het gag reflex.

Het is een geweldige blow job-cheat-techniek die een deep throat gevoel nabootst zonder verstikking of kaken die op slot slaan. Zorg dat je wat glijmiddel in je handen hebt, maak dan om de basis van zijn penis een kommetje en geef lichte druk. Gebruik je andere hand om zijn schacht te masseren terwijl je de eikel stimuleert met je mond. De holle hand (het kommetje) zal een druk creëren die meer bloedtoevoer naar de eikel van zijn penis stuurt, waardoor zijn plezier wordt vergroot door je orale handwerk

Ook zou je wanneer je geen hand job-fan bent gebruik kunnen maken van de hulp van een fleshlight. De fleshlight quickshot (aka de handige handjob-helper) heeft hetzelfde superskin materiaal als de originele mannelijke masturbatie koker, maar is aan beide uiteinden open. Door dit ontwerp kan hij volledig om de penis heen terwijl de eikel vrij blijft. Met de quickshot kun je met minder inspanning meer oppervlak bestrijken. In plaats van zijn schacht te masseren, schuif je de quickshot op en neer langs het onderste deel van zijn penis, terwijl je mond en tong met zijn eikel spelen. De mix van sensaties geeft hem de volledige voorspel ervaring.

Onthoud dat enthousiasme de belangrijkste sleutel is tot een moordende blow job; Hoe meer plezier jij hebt, hoe meer plezier hij zal voelen. En zelfs als de gedurfde deep throat je niet lukt, heb je nog steeds het gereedschap om de geest van je partner te pijpen.Deep Throat technieken – Je man is al heimelijk aan het hopen.

Hij zal in volledige extase zijn.

De meeste mannen krijgen nooit deep throat tijdens orale seks. Als jij de persoon bent die je man toestaat het te ervaren, dan geef je hem iets wat de meeste vrouwen niet kunnen.

Aan het einde van dit artikel ben je gewapend met de kennis van hoe je je man een deep throat kunt bezorgen – zonder te kokhalzen.

Voordat ik je die tips geef wil ik je meegeven dat het leren deep throaten van je man veel oefening en inspanning kost. Met alleen het alleen lezen van deze tips zal je weinig vooruitgang boeken. Maar als je in de praktijk gaat brengen wat ik je hier ga leren, dan ga ook jij snel goed worden in het deep throaten van je man.

 

Laten we wat orale seks technieken gaan leren

 

Hoe kun je je gag reflex controleren

Zijn penis heel diep te nemen, heeft vaak één groot probleem: Als je hem in je keel neemt, stimuleer je je gag reflex. Hoe hoog het kokhalsreflex is dat is echt per persoon verschillend. En kan dan ook variëren van heel hoog tot heel laag.

Als je een gevoelig gag reflex hebt, dan ga je al heel gemakkelijk bij de lichtste aanraking kokhalzen, en soms zelfs overgeven wanneer je kokhalst. Dit is absoluut niet iets wat je in bijzijn van je man wilt doen, dus het beste is om eerst je gag reflex uit te proberen om te zien hoe gevoelig het is voordat je het doet terwijl je je man een blow job geeft.

Om dit te doen, hoef je alleen maar een penisvormig voorwerp zoals een banaan of dildo te gebruiken en het langzaam in je mond te schuiven totdat het de achterkant van je keel raakt en je gag reflex stimuleert (zorg er gewoon voor dat wat het ook is dat je het weer uit je mond kunt halen)

En houd er ook rekening mee dat wanneer je dit doet dat bepaalde houdingen het ook makkelijker kunnen maken om een gag reflex te vermijden.

 

Hoe kun je voorkomen dat je kokhalst tijdens een blow job

Nu je weet hoe gevoelig je gag reflex is, is het tijd om stappen te ondernemen om er vanaf te komen. Je gaat dit doen door langzaam de tolerantie op te bouwen door het te laten stimuleren. Als het erg gevoelig is zal dit deel langer gaan duren, maar als je helemaal niet gevoelig bent, dan hoef je dit gedeelte niet te doen en kan je naar het volgende gedeelte gaan.

Om je gag reflex kwijt te raken tijdens deep throaten, ga je langzaam oefenen op iets penis-achtigs in de vorm van een dildo, banaan of vibrator.  Zelf heb ik een flexibele double-dong gebruikt om dit te oefenen. Je gaat het langzaam in de achterkant van je mond steken, zodat het je gag reflex prikkelt. Terwijl je dit doet, moet je je concentreren op het ontspannen daarvan, zodat je het kokhalzen onderdrukt.

In eerste instantie is dit bijna onmogelijk. Maar als je het regelmatig vijf minuten per keer oefent, zal je snel ontdekken dat je er meer controle over kunt krijgen. Uiteindelijk zal je merken dat je herhaaldelijk de achterkant van je keel kunt aanraken zonder te kokhalzen.

Vergeet niet dat het elimineren van je gag reflex tijd kost. Voor sommige slechts een dag tot twee, terwijl het voor andere wel weken tot zelfs maanden kan duren.

 

Deep Throat technieken

Nu je enige tijd hebt doorgebracht met het leren hoe je comfortabel kunt deep throaten met iets wat lijkt op de penis van je man, is het nu tijd om het echte ding te proberen! Het is niet nodig dit aan je man te vertellen, het is veel leuker als het een verrassing is.

De volgende keer dat je je man orale seks geeft, breng je zijn penis dieper en dieper in je keel totdat je precies doet wat je net hebt geoefend. Misschien wil je dit meteen doen, maar als je tot een minuut kunt wachten voordat hij een orgasme bereikt, zal het effect veel krachtiger zijn.

Je zult merken dat het heel moeilijk is om dit voor langere tijd te doen, dus neem pauzes en ga terug naar het geven van een normale fijne blow job als je merkt dat je keel moe wordt of je gag reflex terugkeert. De penis diep in en uit je mond nemen is alles wat je moet doen als je hem een deep throat geeft. De meeste mannen zullen daar volkomen tevreden en gelukkig mee zijn. Maar als je wilt, kun je een extra laagje plezier voor je man toevoegen, door je mond van links naar recht te bewegen terwijl je op en neer beweegt.

 

De beste posities voor een deep throat

De positie die je gebruikt maakt het mogelijk tien keer makkelijker voor je.

De eenvoudigste manier om dit te doen is wanneer je mond en keel in een rechte lijn zijn uitgelijnd, omdat het dan voor je man moeilijker is om je gag reflex te raken.

Een goed houding, zodat je mond en keel in 1 rechte lijn zijn uitgelijnd, is wanneer je op je rug ligt op bed met je hoofd iets over de rand van het bed. Een andere geweldige positie is wanneer je op je knieën zit en met je gezicht naar het plafond kijkt. Omgekeerd vind je het nog ongemakkelijker als je knielt en je naar voren kijkt terwijl je mond en keel niet zijn uitgelijnd. Een probleem waarmee mensen voortdurend worden geconfronteerd, is dat ze veel speeksel produceren. Hoewel je misschien wilt voorkomen dat dit gebeurt, is er helaas niets wat je daaraan kunt doen. Gelukkig maakt het alles een stuk geiler en sensueler voor je man, dus maak je daar geen zorgen over.

 

Hoop dat je samen met deze technieken je het gag reflex beter onder controle krijgt.

 

En vergeet niet, wanneer je je man een blow job of deep throat geeft, have fun en geniet.

©2018 Simone – bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven