Offline/Online BDSM veiligheidsregels

Veiligheid is niet beperkt tot submissives , Dominanten moeten ook zorgen dat ze veilig zijn van de opzettelijk slechte mensen.

Offline/Online BDSM veiligheidsregels

Veiligheid

Klasse 1 – Online D/s, Facebook, Fetlife, IRC of welk online platform dan ook

Zelfs in onze kleine online wereld is er gevaar. Voor alle Doms en subs zijn hier enkele standaard regels om uw overgang naar online D/s veiliger en gelukkiger te maken.

 1. U hoeft nooit privé berichten te beantwoorden die u krijgt. Mocht u een vulgair, onbeleefd of beledigend bericht krijgen. Gebruik dan gerust de delete of blokkeren knop. Ook als je een nieuwe sub bent mag een online Dominant daar geen misbruik van maken.

 2. Ga lezen en leren. Het feit dat je hier bent is al een goede start. Maar er zijn veel goede boeken over D/s .op de markt en ook goede websites. Doe je huiswerk daar heb je later echt baat bij.

 3. Wanneer je een nieuwe chatroom binnenkomt wees dan zuinig met wat je vrij geeft van jezelf. Ze hoeven niet meteen te weten waar je bent of wat je zoekt.
  Dit is namelijk een echte magneet voor iedereen die op zoek is naar snelle en makkelijke cyberseks. Als je serieus naar vrienden, contactpersonen en mogelijke partners zoekt, wees dan discreet.

 4. Er zijn veel chatrooms, kanalen  en groepen om gelijkgestemden te vinden. maar vaak is het even zoeken om de juiste chatroom/groep te vinden die bij je past.

 5. Geef nooit uw echte naam, telefoonnummer, creditkaartgegevens en andere persoonlijke informatie aan iemand die je net online ontmoet hebt. Leer eerst eens iemand kennen voordat je iets van belang geeft. Voornamen zijn voldoende in het begin.

 6. Wanneer je door een potentiële partner benaderd wordt, stel vragen. Leer elkaar zo goed als maar kan kennen als het online maar mogelijk is. En ga dan heel discreet eens rondvragen om referenties over die persoon. luister naar alle waarschuwingen maar zorg dat je niet maar aan 1 persoon om een mening vraagt. Als u niemand weet die deze persoon verder kent gaat u heel langzaam door. Onthoud dat online niet anders is dan het echte leven. Laat ze vertrouwen verdienen.

 7. Wees er altijd van bewust dat deze groep van communicatie onbevooroordeelde personages heeft, net als elke andere. En let ook op dat mensen niet altijd zijn zoals ze eruit zien of wie ze beweren dat ze zijn. Als je op een voorzichtige manier te werk gaat, bespaar je jezelf een hoop pijn en problemen.

 8. TELEFOONGESPREKKEN: Als iemand met je wilt spreken, maar je vertrouwt ze nog niet echt, bied dan aan om hen te bellen ipv uw nummer uit te geven. Zo kun je dan je eigen nummer nummer blokkeren voor nummerherkenning.
  Houd het eerste gesprek kort en vriendelijk. Als u ze nog steeds niet vertrouwt, wees dan steeds degene die belt zodat je je nummer niet hoeft vrij te geven. Ga nooit in tegen je instincten – ze zijn je meest waardevolle bron. Als zij naar je nummer blijven vragen en je hen respectvol en herhaaldelijk nee hebt gezegd is het misschien tijd om een bepaalde deur te sluiten.

 9. Ook al woon je dichtbij iemand die je net online ontmoet, het is niet echt een goed idee om elkaar snel te ontmoeten. Neem de tijd om elkaar te leren kennen, spreek elkaar meerdere keren via telefoon, en wanneer je akkoord gaat om elkaar te ontmoeten doe dit dan op een publieke plaats, neem gerust een vriend mee. Een serieuze potentiële partner zal dat niet erg vinden.

klasse 2 – Eerste ontmoetingen

Er zijn vele manieren op potentiële D/s partners te ontmoeten. Het internet en advertenties zijn slechts twee van deze manieren.
eerste ontmoetingen vereisen altijd een beetje extra zekerheid en veiligheid. Hier zijn enkele eenvoudige regels voor die ongemakkelijke eerste ontmoetingen

 1. Maak de afspraak op voorhand, zodat je tijd genoeg hebt om een voldoende veiligheidsnet te regelen. (Dit geld voor Doms en subs). Als je reist en slaapt bij een motel/hotel, laat de persoon die je ontmoet niet weten waar je verblijft.

 2. Maak een eerste afspraak altijd tijdens daglichturen op een openbare plaats, zoals een winkelcentrum of restaurant. Parkeer je auto een stukje weg, zodat wanneer de ontmoeting slecht gaat, je niet zomaar naar huis kan worden gevolgd. Een ander goed idee is om een auto te huren.

 3. Plan niet om te gaan spelen tijdens je eerste ontmoeting. Je moet genoeg tijd hebben, zonder sex of D/s spel,  om met elkaar te bespreken wat je verwachtingen, ideeën en grenzen zijn.

 4. Neem een vriend mee. Een serieuze potentiële partner zal niet geïntimideerd worden.

 5. VEILIGHEIDS OPROEP: Er zijn veel ideeën over veiligheids oproepen. Maar ik wil graag mijn bescheiden ideeën met je delen, die voor mij hebben gewerkt.

 6. Laat 2 vrienden, bij voorkeur lokaal, weten wie je ontmoet en laat ze je volledige schema weten. Geef ze de volledige naam van de persoon die je zal ontmoeten, hun telefoonnummer en een korte fysieke omschrijving. Je kunt zelfs zover gaan dat ze het merk, model en de kentekenplaat van de auto waarin je date rijdt weten.
  Zorg ook dat ze een korte beschrijving van jou en het telefoonnummer van de politie hebben. Spreek af om deze 2 vrienden te bellen zodra je je date hebt ontmoet.
  Geef je van te voren een sleutelwoord dat je kan zeggen wanneer je moet zorgen dat je wegkomt van je date. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen dat alles goed is als je hulp nodig hebt of dat alles geweldig is als het goed is.
  Je vrienden van je veiligheids oproep zouden je moeten komen halen of zorgen dat er een andere manier is dat je daar rustig wegkomt wanneer je je sleutelwoord gebruikt. Wanneer je eerste ontmoeting meer dan enkel uren duurt is het handig om nog een te bellen met deze twee vrienden.

 7. Wees eerlijk naar je date. Als je na deze eerste ontmoeting voelt dat deze persoon niet degene is waarmee je verbonden wilt zijn wees dan eerlijk en stel ze daarvan op de hoogte. Het is niet per definitie een goed idee om dit al gelijk op de eerste ontmoeting te doen. Maar ga naar huis, slaap één nachtje. En spreek af dat je elkaar de volgende dag weer spreekt. onthoud, je instincten zijn je meest waardevolle bron.

 8. Veel plezier. Blijf jezelf. Maar vooral wees veilig en wees eerlijk – met je date en met jezelf.

Klasse 3 – Eerste scène veiligheid

Het is altijd een goed idee om elkaar eerst heel goed te kennen alvorens je afspreekt om met elkaar te spelen. Het is ook een goed idee om hier lang en hard te denken over wat je verwacht, en leg het dan voor de andere persoon uit.
het is ook een goed idee om je grenzen te vermelden (ja Doms hebben ook limieten). en wissel ze vroegtijdig uit voordat je een eerste scene start.

 1. Veiligheids oproepen: Zie item 2 uit Klasse 2. Als je van plan bent te spelen in het huis van je nieuwe partner, zorg ervoor dat je veiligheids oproep het adres, het telefoonnummer en routebeschrijving naar het huis heeft. Als je van plan bent thuis te spelen zet dan de telefoon NIET uit en zorg dat je de telefoonnummers hebt van ambulance, politie en een contactpersoon, in geval van noodgevallen. Beveilig al je waardevolle spullen voordat je partner aankomt.
  Wanneer je in een motel/hotel of huis van derden speelt zorg dan dat je veiligheids oproep precies weet waar je bent. Motel/ hotel naam, kamernummer en de naam waarop de kamer is geregistreerd. Het is ook een goed idee om je sleutels, portemonnee en tas vlakbij de deur te hebben zodat je die snel kunt pakken als het nodig is.

 2. Het is een goed idee op je eerste scène licht te houden. Ik adviseer geen slavernij, gags of extreme pijn voor je eerste scene met je nieuwe partner. Er zijn tal van andere activiteiten die je kunt gebruiken om elkaars likes en dislikes te leren kennen. Bovendien als het werkt samen is het fijn om wat te bewaren voor later.

 3. VEILIGHEID: je moet van te voren bespreken welk stopwoord en/of actie je gebruikt voor je eerste scène start. Maan aanbeveling is iets heel simpels, zoals geel ‘rustig aan’ en rood voor stop.
  Speel nooit met deze woorden, ze zijn je bescherming en veiligheidsnet, en mogen dus ook alleen gebruikt worden als je het ook echt meent.

 4. VEILIGE SEX: ik denk niet dat ik hier iemand aan hoef te herinneren maar ik gooi het er wel even in. Beide partijen moeten condooms bezitten, voor het geval eentje ze vergeet.het duurt maar een paar seconden om een condoom om te doen. Maar een groot plezier om geen eventuele soa op te lopen en het is een lange en pijnlijke strijd om van aids te sterven

 5. Als op welk moment dan ook, een van de partijen zich onprettig voelt, STOP !!!! Kleed je aan, praat. En praat nog wat meer. Het vereist veel vertrouwen om een betekenisvolle D/S relatie te hebben. Neem de tijd om die basis op te bouwen.

Klasse 4 – Emotionele Veiligheid

Nee, pijn is niet allemaal fysiek. Soms is het ook in je hoofd en in je hart, en soms zijn die littekens het moeilijkste te genezen.
Hier zijn enkele tips om je kansen te verminderen om ze in de eerste plaats te krijgen.

 1. Wees eerlijk. Naar jezelf. Naar potentiële partners. Schaam je nooit om toe te geven wanneer je iets niet kent of om vragen te stellen. Als je op zoek bent naar 24/7, zeg dan niet tegen iemand dat je alleen wilt spelen. Wanneer je op zoek bent naar liefde en romantiek wees er op voorhand eerlijk over. Als je oneerlijk bent over wat je wilt, is het niet alleen jezelf die je op lange termijn pijn doet.

 2. Openbaar nooit teveel over je persoonlijke leven aan iemand online. Er zijn teveel mensen die je hartepijn en problemen zullen gebruiken voor hete chat roddels.

 3. Als iets niet goed voelt, is het waarschijnlijk ook zo. Je instincten zijn nogmaals je grootste kado en waardevolste bron. Gebruik ze en luister naar hen.

 4. Waarschuwingen. Als  je door meer dan 1 persoon verteld wordt dat een potentiële partner problemen kan veroorzaken, LUISTER. Maar houd er rekening mee dat het iemand anders mening is over iemand die je kent, maar luister altijd en vraag je partner openlijk over wat je hoort. Uiteindelijk is het je eigen beslissing of je alles wat je hoort ook gelooft. Maar luister altijd naar wat iemand zegt en controleer het.

 5. Als een potentiële partner je vraagt om niemand anders online over hen te vragen, vraag je dan af waarom. Vraag hen dan waarom. En wanneer je geen bevredigend antwoord kunt krijgen, ga dan weg of ga met EXTREME voorzichtigheid door.

 6. Als een mogelijke partner aarzelt bij het geven van persoonlijke informatie nadat je de jouwe al gegeven hebt. Neem het dan als een waarschuwing ERACHTER TE KOMEN WAAROM.

 7. Word niet in online roddels gesleept. Het kan een tijdje leuk zijn, maar uiteindelijk komt het alleen maar terug om je te achtervolgen. Er zijn mensen online die niets beter hebben om te doen. Wordt niet een van hen.

 8. Denk voor jezelf. Vertrouw jezelf. Wees eerlijk tegen jezelf. En vooral, zorg voor jezelf.

 

©2017 Simone – bdsmenkink.nl
Bron: Screamer

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven