Genitorture, oftewel genitale marteling

Genitorture, oftewel genitale marteling

Genitorture is een vorm van een sadomasochistische activiteit die hevig genoeg is om tot foltering te leiden en is gericht op de geslachtsorganen. Het ligt voor de hand dat de aard ervan afhangt of het “slachtoffer” een man of een vrouw is.

Borst- en tepelmarteling worden niet gezien als genitorture.

In dit artikel vind je:

Bij beide vormen wordt ook ruimte en tijd gemaakt voor de gezondheid en veiligheid, welke in deze ook zeer belangrijk is.

Mannelijke Genitorture

 

NEEM DE TIJD OM DE MANNELIJKE ANATOMIE TE LEREN — ZELFS ALS JE EEN MAN BENT. KENNIS IS MACHT

Cock & Ball Torture (CBT) of gewoon Cock Torture (CT) is de primaire activiteit.

Wat is de sensatie?

Het is duidelijk dat de penis of “pik” het orgaan is van het mannelijke lichaam dat het meest effectief gevoelig is bedraad voor een zeer plezierige sensatie, en er zijn verschillende manieren van plezier / pijngrens die je kunt onderzoeken. Maar wat misschien nog wel belangrijker is de psychologische invalshoek: voor veel mannen is hun pik het centrum van seksualiteit en het symbool van hun seksuele potentie en wanneer iemand daar hulpeloos misbruik maakt van zijn kostbaarste aanhangsel, is de psychologische lading immens. Een kant die normaal geassocieerd wordt met toegeeflijk plezier, wordt getransformeerd in een kwetsbaar doelwit voor straf en pijn. Er zijn ook duidelijke verbanden tussen CT en verlangen in seksuele controle en kuisheid.

De ballen zijn zeer gevoelig, vooral voor druk. De meeste mannen vinden hanteren, strelen en zachtjes knijpen een plezierig gevoel op zich, en de grens tussen deze sterke sensatie en regelrechte pijn lijkt hier in het bijzonder kneedbaar. Voor veel mensen is er ook de sensatie dat de ballen worden beschouwd als waarschijnlijk het meest delicate en kwetsbare deel van de mannelijke anatomie en het gebruik ervan in het BDSM-spel  vereist veel vertrouwen en heeft een bijzonder intense lading.

Er zijn verschillende delen van de mannelijke geslachtsdelen die worden gebruikt bij CBT:

 • Schacht
 • Voorhuid
 • Eikel (Glans penis)
 • Plasbuis, urethrale opening of meatus
 • Testikels en scrotum

Sommige speciale technieken die worden gebruikt:

 • Penis bondage
 • Lotions & drankjes
 • Hitte en kou (temperatuur spelen, ijs en wax)
 • Wasknijpers
 • Elektro play
 • Vacuüm pomp
 • Piercing (tijdelijk en permanent)
 • Krassen en knijpen

Ballen

 • Met de handen
  sla, stomp, tik, knijp en draai (allemaal heel zachtjes)

Ball bondage speelgoed

Koorden, touwen, veters en verbanden (wees voorzichtig)

Een klassieke basis stropdas is een lus rond de basis van de penis en ballen, een lus rond de hals van het scrotum en vervolgens een lus tussen de ballen om ze uit elkaar te drukken. Een goede seks- kink- en fetishshop heeft meestal een assortiment (meestal leer, soms rubber of neopreen) speelgoed met verschillende arrangementen van riemen die speciaal zijn gemaakt voor bal bondage, bijvoorbeeld: penis & bal riemen en verdelers verankeren de ballen op hun plaats rond de wortel van het scrotum en penis en passeren verticaal rond het scrotum om de ballen te scheiden.

Stretchers, parachutes, Humbler, gewichten (wees voorzichtig met gewichten)

Crushing

Klemmen, vershoud folie (saran wrap), elastische verbanden (gaasverbanden).

Spanking

Gewone potlood, kleine zachte “kat o’nine tails” , ook wel de meerstaarten zweep genoemd (in feite een flogger, specifiek bedoeld voor het zwepen van de ballen).

Ball-busting

Schoppen of slaan met de knie.

Andere specialistische technieken

Elastrators, elektro, piercing en scheren.

 

Ballbusting

Ballbusting is een vorm van mannelijke genitorture waarbij een man wil worden geschopt in de testikels, of een vrouw wil een man in de testikels schoppen. Omdat de testikels gevoelig zijn voor impact, kan dit uitermate pijnlijk zijn. (Inderdaad, de pijn van liesaanvallen komt sterk aan bod in deze vorm van genitorture.) Omdat deze structuren gemakkelijk beschadigd raken, moet erop worden gelet dat ze niet verloren gaan of hun functie verliezen.

Sommigen menen dat dit een medisch af te raden handeling is, waarbij opgemerkt wordt dat de testikels en hun omringende zenuwen en bloedvaten gemakkelijk beschadigd raken, en daarom kan deze activiteit leiden tot permanente schade of ernstige verwonding.

Sommige mannen willen deelnemen aan deze activiteit, net als sommige vrouwen. Mannen vinden het veelal echter heel moeilijk om een ​​vrouw te vinden die dat op romantisch niveau wil doen en kiezen ervoor om deze diensten bij een dominatrix af te nemen. Net zoals er vrouwen zijn die van ballbusting houden, naar mannen zoeken om ze in de lies te schoppen en te slaan. Over het algemeen doen de meeste mannen die actief deelnemen aan ballbusting dat met een geëngageerde partner die ook van de activiteit geniet. Veel mannen geven ook de voorkeur aan ballbusting met mannelijke partners, een praktijk die bekend staat als male-male ballbusting.

Sommige mannen genieten van ballbusting vanuit een voyeuristisch oogpunt, maar vinden het niet leuk om pijn te hebben die aan hun eigen testikels is toegebracht. Het is slechts een fantasie waar ze op kunnen afstappen zonder het ooit geprobeerd te hebben of het hebben uitgeprobeerd en hebben niet de mate van plezier verkregen die genoten wordt door mensen met deze parafilie.

Sommige vrouwen vinden het ook leuk om deel te nemen aan ballbusting, daarbij hoge hakken te dragen, sommige zonder een speciale reden, behalve om pijn te veroorzaken in de meest gevoelige delen van de man. Deze activiteit wordt ook afgebeeld in gespecialiseerde pornografie die zich richt op deze fetish.

Advies: Gezondheid en veiligheid

 

Blokkering van de circulatie

Dit is waarschijnlijk het grootste gevaar bij penis play, omdat pijn mogelijk geen betrouwbare indicator is. Weefsel dat geen bloed heeft, stopt uiteindelijk met pijn – wat niet wil zeggen dat het oké is! Het kan onherstelbaar beschadigd zijn. Elke binding is te strak als deze in de huid snijdt en bloedingen veroorzaakt. Elke binding duurt te lang als de penis of balzak koud of gevoelloos wordt, maar het derde typische teken van problemen met de bloedsomloop in ledematen die zijn gebonden – verlies van kleur – is in dit geval minder betrouwbaar. De penis en balzak raken normaal volgezogen met bloed tijdens seksuele opwinding, waardoor roodachtig of paarsachtig wordt, en tot op zekere hoogte helpt genitale bondage alleen dat proces. De circulatie kan gevaarlijk worden beïnvloed door strakke bindingen voordat er veel kleurverlies optreedt. Een beter teken van een gestoorde bloedsomloop is oedeem, of zichtbare zwelling, van zacht weefsel in de penis of het scrotum onder of rond een binding. Hoewel een dergelijke zwelling op zichzelf niet gevaarlijk is (deze zal normaal gesproken vanzelf weer afzakken nadat de bloedsomloop is hervat), telkens wanneer deze optreedt, moet de bondage zo snel mogelijk worden losgemaakt of verwijderd om schade te voorkomen. Vermijd genitale bondage die niet gemakkelijk kunnen worden verwijderd, zelfs als er sprake is van zwelling. Bind met een strik of een andere knoop die gemakkelijk loslaat als je aan de uiteinden trekt – en zorg ervoor dat je de uiteinden lang genoeg achterlaat om erbij te komen. Houd een scherpe schaar met een botte gebogen punt (bijvoorbeeld een goede verbandschaar) bij de hand om de bondage los te kunnen knippen in geval van nood. Gebruik geen metalen cockring die strak zit als de penis waarop u hem aanbrengt zacht is. Het wordt een stuk strakker als die penis hard wordt, en je zult niet in staat zijn om hem af te doen totdat de penis weer zacht wordt – wat een lange wachttijd kan zijn als de ring ernstig oedeem heeft veroorzaakt.

Samengevat: een goede vuistregel is om strakke genitale bondage voldoende los te maken om de volledige bloedsomloop elke 15 tot 20 a 25 minuten te herstellen, zelfs zonder enig teken van een probleem. In geen geval mag er iets strakker zijn dan een comfortabele ring of harnas die op zijn plaats worden gehouden ‘s nachts of gedurende een uitgebreide scène.

 

Teruggedrongen ejaculatie

Als een man gedwongen wordt om te klaarkomen terwijl hij stevig rond de geslachtsorganen is gebonden, kan het sperma door de urethra worden teruggedrongen en opnieuw in het lichaam worden opgenomen. Opzettelijke teruggedrongen ejaculatie is een beoefening van Tantrische yoga, en hoewel dit misschien ongemakkelijk is, lijkt er geen direct medisch onderzoek te zijn of het schadelijk is. Bewijs van vasectomieën suggereert dat frequente teruggedrongen ejaculaties in het ergste geval het aantal zaadcellen kunnen verlagen of antilichamen tegen sperma kunnen genereren. Een geïsoleerd incident hoeft niets te zijn om je zorgen over te maken.

 

Andere problemen

De voorhuid kan scheuren en als de circulatie in de voorhuid gedurende lange tijd wordt onderbroken, zal het weefsel niet normaal terugtrekken en kan zelfs afsterven.

Wees voorzichtig met genitale piercings: als je een ring eruit rukt, heb je medische hulp nodig om de schade te herstellen om zo een lelijk litteken, infectie of erger te voorkomen. Als een ring uitscheurt, gebruik dan een ijspakking en lokale druk om het bloeden te stoppen (raadpleeg een EHBO-handleiding) totdat je bij een arts terecht kunt.

Een breuk, wanneer een stijve penis hard geslagen wordt en “breekt” met een luid krakend geluid, is er een onwaarschijnlijk maar mogelijk ernstig probleem, een medische noodsituatie die een snelle behandeling door een arts vereist. Zo snel als mogelijk naar de eerste hulp, op weg naar het ziekenhuis, gebruik je een ijspakking om het bloeden en de zwelling onder controle te houden. Maar als je harde klappen bij een harde penis voorkomt, zal je het probleem niet snel riskeren.

Het belangrijkste om te onthouden is dat niveaus van tolerantie enorm variëren. Wanneer je met iemand anders speelt, begin dan altijd licht met enige vorm van stimulatie aan de ballen en verhoog de intensiteit geleidelijk. Met een gevestigde partner of in ‘zelfmisbruik’, kun je veilig op een hoger niveau beginnen en sneller gaan, maar je moet nog steeds erg gevoelig zijn voor zijn (of je eigen) reacties als je doorgaat. Waarschijnlijk is het enige belangrijkste gevaren signaal in dit gebied een intense en vaak snel toenemende pijn, dus de onderdanige moet in staat zijn om de dominant onmiskenbaar te laten weten wanneer hij genoeg heeft gehad. In de overgrote meerderheid van de gevallen zal een onderdanige waarvan het bewustzijn niet afgestompt is door alcohol of drugs geen probleem hebben om onderscheid te maken tussen een niveau van pijn dat erotisch stimulerend is en pijn die echte schade signaleert.

Het gebruik van alcohol en drugs is overigens ook niet aan te raden binnen de bdsm. Zie artikel: Alcohol, drugs en bdsm

Veel gevaarlijker is de bondage waarbij de ballen aan iets anders zijn vastgemaakt, zoals een ander deel van het lichaam of een haak aan de muur of vloer, en er kan worden getrokken door een plotselinge beweging: bijvoorbeeld als je een touw vastbindt of wanneer je een ketting bevestigd tussen zijn enkels en zijn scrotum, zodat wanneer hij probeert zijn benen te bewegen, hij aan zijn ballen trekt. Combineer dit soort bondage niet met een andere sterke stimulans die ertoe kan leiden dat hij onwillekeurig aan zijn ballen rukt, als reactie op pijn elders, tenzij hij zo strak in bedwang gehouden wordt dat hij niet voldoende kan bewegen om druk op de penis of balzak kan uit te oefenen. En bind nooit iemand bij de ballen aan een muur, paal, enz. In een staande positie zonder extra ondersteuning; kan hij zijn evenwicht verliezen of flauwvallen, en zijn hele lichaamsgewicht zal er dan aan gaan trekken.

De meest voorkomende blessures aan de ballen tijdens genitorture zijn schaafwonden (meestal door een ruw opgezette bondage, zoals met een schurend touw), kneuzingen (meestal door het slaan of zwepen van de ballen), en minuscule snijwonden (wat kan ontstaan in ruw spel wanneer het scrotum strak over de ballen wordt getrokken, of tijdens een scheerbeurt), lichte verwondingen kunnen het best worden behandeld met verstandige eerste hulp, zoals schoonmaken met antisepticum. Kneuzingen genezen over het algemeen vanzelf, hoewel een ijspakking de zwelling kan beperken. Medische interventie is meestal niet nodig, tenzij de blauwe plekken niet normaal vervagen of wanneer je een infectie vermoedt.

Het hebben van een goede aftercare kit behorende bij het spel wat je gaat spelen is dus wel van groot belang. Denk daar van te voren ook goed over na.

Ernstiger is een hematoom, dat optreedt wanneer een beschadiging grotere, diepere bloedvaten breekt en er een plas of zak bloed wordt gevormd tussen weefsellagen, zoals tussen het scrotum en de ballen. De zak met bloed stolt in het algemeen in korte tijd en vormt een harde massa. Uiterlijk, zal het verschijnen als een stevig, uitpuilend of gezwollen gebied. Een klein hematoom zal meestal weer worden geresorbeerd zonder blijvende schade. Eentje die groot is of blijft groeien (omdat vers bloed zich blijft ophopen) kan aangrenzende structuren, waaronder zenuwen en bloedvaten, “afknellen”, waardoor de bloedsomloop naar het gebied wordt beperkt en de sensatie en andere functies worden belemmerd. Als de druk van een groot hematoom niet wordt verlicht, kan dit blijvende schade veroorzaken. Directe medische hulp is deze zeker nodig.

Bij mannen die daarvoor vatbaar zijn, kunnen kleine blessures aan de ballen later zwellingen, de zogenaamde hydrocele of spermatocele, veroorzaken, waarin andere vloeistoffen dan bloed zich ophopen in de ruimte rond de testikels. Ze kunnen gemakshalve worden gecorrigeerd, tenzij ze geïnfecteerd raken. In dat geval is een snelle behandeling vereist. Een ander probleem om op te letten is een Epididymale hypertensie (ook wel blauwe ballen genoemd); Dit wordt meestal niet veroorzaakt door trauma, maar als je onverklaarde zwelling of massa opmerkt in het scrotum van je partner, of je eigen scrotum, begin dan niet aan dit spel totdat je weet dat het onschuldig is of is gecorrigeerd. Vermijd ook balbondage met iedereen die een scrotale hernia heeft.

Waarschijnlijk is de meest ernstige schade die de ballen kunnen oplopen tijdens erotische genitorture – wat niet wil zeggen dat het waarschijnlijk is – is een testikel scheuren. Dit is wanneer de buitenste laag van de bal splijt en de inhoud in de scrotale zak kan weglopen. Naast het veroorzaken van extreme pijn, vaak gepaard gaand met misselijkheid, zal een gescheurde zaadbal het scrotum snel laten opzwellen en zullen inwendige bloedingen bijna altijd een groot hematoom veroorzaken. De balzak wordt zwart en blauw van kleur en zal ook enorm opzwellen. Als dit gebeurt, ga dan onmiddellijk naar een eerstehulpafdeling! De meest waarschijnlijke oorzaken zijn plotseling hard rukken aan de ballen of ze raken met een zwaar, bot instrument. Symptomen vergelijkbaar met scheuren treden op in gevallen van testiculaire torsie, dat is wanneer de zaadstrengen en vaten waarmee de teelbal in het scrotum hangt gekronkeld of geknikt raken, de normale bloedstroom onderbreken, enz. Er zal een intense pijn zijn en het scrotum zal snel opzwellen, wees uiterst voorzichtig met aanraken. Een chirurgische operatie moet binnen zes uur na het begin van de pijn worden uitgevoerd of de zaadbal zal verloren gaan.

Vrouwelijke genitorture

 

NEEM DE TIJD OM DE VROUWELIJKE ANATOMIE TE LEREN – ZELFS ALS JE EEN VROUW BENT. KENNIS IS MACHT

Er kan veel worden gedaan met vrouwelijke genitaliën. Sommige vrouwen zijn dol op het hebben van wasknijpers op hun schaamlippen; sommige houden van licht zweepslagen op hun buitenste schaamlippen, of zelfs hun clitoris. Soms kunnen piercings worden gebruikt voor bondage; labia piercings kunnen een open poesje heerlijk openhouden, of clithood piercings kunnen met een draad uit de weg worden vastgebonden, waardoor de clit naakt en zichtbaar blijft. Sommige vrouwen houden van zacht kietelend bond of veertjes op hun vagina; anderen houden ervan afwisselend gekalmeerd en gekweld te worden totdat ze niet meer kunnen hebben.

 

Advies: Gezondheid en veiligheid

Blaas NIET in de vagina!

Laat de klemmen niet te lang zitten totdat je weet hoeveel ze kan hebben (en hoe het bij haar voelt de volgende dag voelt als de sessie voorbij is). Voor een klem is er een tijd van 15 tot maximaal 25 minuten. Dit om de bloedsdoorloop niet te verstoren. Wanneer je de klem wel nog wil gebruiken, verplaats hem dan naar een ander deel.

Te veel van één soort gevoel kan snel irriteren; verander de stimulatie, houd je onderdanige opgewonden en verrast.

Er zijn allerlei dingen die kunnen worden gebruikt op de vrouwelijke geslachtsorganen; denk aan  “bamboe eetstokjes, kaarsen, klemmen, vliegenmepper, ijsblokjes, messen, leren riemen, massage bongers, konijnenbont, veertjes, touwen, zijde, lepels, handdoeken, gewichten en zwepen” al deze items kunnen worden gebruikt om de genitaliën van je onderdanige een ritje te geven dat ze niet zullen vergeten. (En nee, je doet dit niet totdat je echte schade aanricht, net zomin als je dat met mannelijke geslachtsdelen doet. Ga niet schrapen, schuren, en maak geen littekens – dit zijn de meest gevoelige delen van het lichaam waar je mee speelt!)

 

Basisinstrumenten voor foltering en aanraking

 • Handen
 • Vingernagels
 • Vibrator
 • Wasknijpers of andere klemmen
 • Tandpasta
 • Houten lepel
 • IjsWax (kaarsen)
 • Cane
 • Floggers
 • Zweep
 • Scherpe en puntige materialen, denk aan het wartenbergwieltje
 • Hangende gewichten
 • Puimsteen voor abrassion

Communicatie is van het grootste belang in alle genitorture; de vagina’s van vrouwen variëren evenveel als elk ander deel van vrouwenlichamen (of meer), en de reacties zullen eveneens dramatisch variëren. Dit is de enige keer dat de ritme methode echt werkt. Houd het ritme aan en bouw de intensiteit op, hoewel de dominant misschien nog langzamer moet gaan dan in een andere sensatie sessie, omdat de gewaarwordingen intenser en gerichter zijn.

Een ander ding om te onthouden is dat voor veel vrouwen een algemene pre-orgastische reactie is dat de clitoris zich terugtrekt in de clithood. Als je een aantal zeer heerlijke sensaties geeft (mogelijk in combinatie met de precies-juiste pijn) en haar clitoris verdwijnt, STOP DAN NIET! (Tenzij je haar orgasme wilt vermijden … draaf dit niet te ver door, tenzij de voeten van je onderdanige gebonden zijn – ze zou kunnen schoppen.)

©2019 Simone – bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven