Zelfstraf voor online en lange afstandsrelaties

Zelfstraf voor online en lange afstandsrelaties, en hoe kan je dat als Dominant controleren.


Maar ook bij real life relaties kan je deze vorm van straf veelal toepassen.

Iedere dag is er een kans dat we het verpesten of dat we ongehoorzaam. Gelukkig zullen de meeste van ons niet iedere dag de regels overtreden, maar als we dat doen, weten we dat de straf snel zal volgen. Maar wanneer je online onderdanig bent zal dat iets anders zijn. Maar ook dan zijn er nog wel een aantal stappen waarmee je een straf kunt krijgen en dat houdt hoogstwaarschijnlijk in dat je deze straf op aanwijzing uitvoert.

Iedere sub die ik ken, inclusief ikzelf, haat het om in de problemen te komen, maar af en toe gebeurt dat toch. We moeten toegeven dat er tijden zijn dat we terugvallen, grenzen verleggen en we ook eigenlijk leren van ongehoorzaamheid. Het is onderdeel van groei. Het betekent niet dat we op dat moment minder onderdanig zijn of dat we onze collar niet verdienen. Maar het betekent dat we dat beetje aandacht nodig hebben wat straf on biedt. Beschouw straf niet als iets slechts, maar iets wat ons helpt te groeien naar een betere versie van onszelf.

 

 Straf kan namelijk echt een goede zaak zijn.

 

 Hoewel de meeste van de volgende ideeën voornamelijk in online relaties worden gebruikt, kunnen en worden ze ook in real life relaties gebruikt. Je kunt ook altijd nog je eigen vorm aan dingen geven. Wel wil ik graag meegeven dat communicatie de sleutel is in elke relatie en dat onderhandelingen over deze kwesties belangrijk zijn. Een Dominant mag je grenzen die zijn overeengekomen niet overschrijden ook niet tijdens een straf. Ook houdt het in dat een straf niet plezierig moet zijn voor een van beide partijen want dan werkt het leerproces ook niet. Daarom is seks ook een slechte straf omdat deze meestal alleen plezier biedt.

 

Een opstel schrijven
Voor veel onderdanige in een online relatie kan je met een straf verschillende taken uitoefenen. Het meest gebruikelijke is veelal het schrijven van een opstel. Het opstel kan gaan over van alles waarvan de Dominant denkt dat het de onderdanige zal helpen bij het verbeteren van hun gedrag. In veel gevallen heb ik opstellen gezien over de meest gemaakte fout.

Veel online onderdanige hebben een blog waar ze hun voltooide werk posten. Andere gebruiken email om hun voltooide opstel naar hun Dominant te sturen. Ook zou je een online drive kunnen gebruiken om daar de documenten te delen met je Dominant. Het lezen van oude opstellen kan later op verschillende momenten weer helpen om te zien waar je op dat moment was met je groei.

 Regels schrijven
Regels schrijven is een andere vorm van straf wat zeker een versterking kan geven. Handgeschreven regels in een schrift, zijn zowel fysiek als een mentale herinnering dat je ongehoorzaam bent en waar je voor wordt gestraft.

Ook is het gemakkelijk om te laten zien dat je je straf hebt vervuld, door middel van het papier en het aantal regels wat je hebt geschreven. Daarom is dit zeker een goed strafinstrument voor online relaties.

Seksuele straf
in deze vorm van straf kan bijvoorbeeld worden opgedragen dat je een bepaalde periode een seksueel hulpmiddel draagt, of geen orgasmes voor een bepaald tijdsbestek of enige andere vorm van controle die je Dominant kan wegnemen als onderdeel van je straf voor wangedrag. 

Een veel voorkomende straf is bijvoorbeeld het dragen van een buttplug voor langere tijd of ben wa ballen terwijl ik buiten ben, het verbieden van orgasmes of iets seksueels laten doen wat de onderdanige niet aanspreekt (maar geen grens is)

Het delicate van deze vorm van straf is dat wanneer de Dominant iets gebruikt waarvan jij eigenlijk zou willen leren genieten, het een negatieve sfeer zou kunnen krijgen als de activiteit wordt gebruikt voor plezier in plaats van straf. Daarom moeten seksuele straffen met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt.

Bij online relaties kunnen deze dingen worden uitgevoerd met de webcam terwijl jullie aan het chatten zijn. Met opgebouwd vertrouwen zouden deze dingen ook kunnen worden gedaan met een vorm van camerabewaking of door het onderhouden van een goede communicatie.

Berisping
Niemand van ons keek ooit uit naar een berisping van hun ouders. Gaan zitten en naar je Dominant luisteren, je laten vertellen dat je ongehoorzaam was, is net zo eng. En het is nog erger om een langgerekte boodschap te horen. Je kunt je echt vreselijk voelen en dat is het punt. Deze boodschap laten landen bij jezelf is de bedoeling. Luister tijdens deze berisping goed naar je Dominant, sluit je hier niet voor af.

Privilege beperking
Dit is net alsof je huisarrest hebt. De Dominant kan je bijvoorbeeld je favoriete etenswaren afnemen, een bedtijd voor het slapen gaan instellen, je slecht een bepaald aantal sms/app berichten per dag toestaan als ook kledingvereisten instellen. Alles wat je als vanzelfsprekend beschouwd kan je worden afgenomen. Dit soort straffen worden vaak gebruikt in real life relaties, omdat ze op die manier goed kunnen worden gecontroleerd.

Online “openbare” straf
Meestal wordt dit in online relaties gebruikt zoals de titel eigenlijk ook al zegt. Maar dit kan ook in real life relaties. Je kunt als sub een bord dragen waarop staat welk wangedrag je hebt vertoont en onder welke straf je staat. Dit kan online in een BDSM-chatroom bijvoorbeeld maar zou ook kunnen op een BDSM-feestje. Er zijn veel creatieve manieren om publiekelijk gestraft te worden en als je relatie dat toelaat kan je Dominant dat gebruiken om je een lesje te leren.

Bewijs
Voor een online of lange afstandsrelatie is een deel van de frustratie van beide partijen het bewijs dat de straf is uitgevoerd. In tegenstelling tot de schrijfstraf van opstel of regels waarbij er echt fysiek bewijs is dat deze is uitgevoerd, kan ook voor andere straffen het gebruik van webcam/filmen/foto’s worden vereist. Maar ook kan je denken aan agenda, email, sms/app berichten, spraakberichten om het bewijs te leveren dat je als onderdanige gehoorzaamd hebt. Dit kan echt allemaal nuttig zijn bij iedere vorm van zelfstraf.

©2020 Simone – bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven