Anaal play

Anaal play

Wat is het eigenlijk?

Anaal spelen verwijst naar elke seksuele activiteit waarbij de anus wordt gestimuleerd. Zowel vrouwen en mannen kunnen deelnemen aan anaal play, ongeacht hun seksuele geaardheid. Anaal spelen kan heel plezierig zijn, vooral omdat dit gebied vol zenuwen zit. Vrouwen vinden anale stimulatie prettig omdat het indirect de G-spot kan stimuleren, terwijl mannen het veelal prettig vinden omdat het de prostaat of P-spot stimuleert.

 

Enkele vormen van anaal play zijn anale seks, anaal vingeren, anaal fisten en anaal spoelen. Pegging is ook een vorm van anaal play.

 

Gebruik bij anaal play, waarbij ook penetratie is betrokken altijd genoeg glijmiddel om scheuren te voorkomen. Het is tevens ook een goed idee om condooms te gebruiken om de overdracht van soa’s en bacteriën in het algemeen te voorkomen. Toys die gebruikt worden om te penetreren tijdens anaal play, inclusief dildo’s en buttplugs, moeten een uitlopende basis hebben om te voorkomen dat ze verdwalen in het rectum. Ook kan je condooms gebruiken om toys af te dekken en schoon te houden.

 

Anaal play is voor velen nog een taboe, terwijl er vele, velen (lees miljoenen) mannen en vrouwen zijn die anaal play echt fantastisch vinden, een heerlijke aanvulling op hun seksleven. Stimulatie van deze zone kan heel erg opwindend zijn en leiden tot buitengewone sensaties, zowel bij vrouwen als bij mannen. Het delen van dit intieme plekje geeft vaak een extra band van vertrouwen en intimiteit.

© September 2020, Simone – Bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven