Anaal vingeren

Anaal vingeren

Anaal vingeren is een vorm van anale stimulatie waarbij één vinger of meerdere vingers in de anus worden gestoken. Koppels kunnen elkaar vingeren tijdens het voorspel en de seks, maar ook kan je dit individueel doen als onderdeel van masturbatie. Deze vorm van stimulatie wordt vaak als erg prettig en plezierig ervaren omdat het gebied vol zit met zenuwuiteinden. Mannen vinden het vaak zelf bijzonder plezierig aangezien dit kan leiden tot stimulatie van de prostaat, de P-spot, wat overeenkomt met de G-spot van een vrouw.

De sleutel tot een fijne ervaring is ook hier, ontspanning, geduld, glijmiddel en een geleidelijke opbouw. Dit geldt voor iedere vorm van anaal play. Op deze manier wordt het plezierig en opwindend voor zowel de ontvanger als de gever. Bij gebruik van een glijmiddel kan je het beste een glijmiddel op waterbasis gebruiken die speciaal is voor anale seks. Deze is ook wat dikker en droogt daardoor minder snel in. Velen vinden het fijn als de partner eerst begint met het masseren, kietelen en druk uitvoeren op de kringspier. Ook kan likken, ook wel rimmen genoemd erg prettig zijn. Hierdoor ontstaat er meer ontspanning en geilheid.

Daarna kan je de top van je vinger in de anus inbrengen. Wanneer je voorbij de binnenste kringspier bent, zal je merken dat je gemakkelijk je hele vinger kan inbrengen. Wanneer de ontvanger ontspannen is en het als prettig ervaart, kunnen er meerdere vingers tegelijk worden ingebracht.

Een paar centimeter voorbij de sluitspier, aan de kant van de buik, bevindt zich bij mannen een walnootachtig orgaan, dit is de prostaat. Door je vinger te bewegen en lichte druk uit te oefen op de prostaat, stimuleer je de prostaat, Dit wordt door veel mannen als extra plezierig ervaren. Dit noemen we ook wel prostaat massage of prostaat melken.

 

Tips voor het vingeren
  • Houd je nagels kort en glad, om wondjes aan de kringspier en endeldarm te voorkomen.
  • Was je vingers, nagels en nagelriemen goed, voor en na afloop.
  • Doe een (non-)latex handschoen of vingercondoom aan, wanneer je niet in aanraking wilt komen met ontlasting.

 

Risico’s

Door vingeren kan je soa’s doorgeven maar ook via wondjes aan de vingers oplopen. Ook kan je wanneer je ontlasting krijgt in de mond krijgt hepatitis A en hepatitis B oplopen en overbrengen. Wanneer je bloed of sperma aan je vinger hebt en daarna nog iemand anders met dezelfde vinger gaat vingeren, kan je ook hepatitis C overbrengen. Zorg daarom altijd voor goede hygiëne, en gebruik ook handschoenen of een vingercondoom maar voor 1 persoon

© September 2020, Simone – Bdsmenkink

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven