Anaal fisten

Anaal fisten

Anaal fisten, ook wel vuistneuken genoemd, is anaal neuken met je hele hand. Fisten kan schade toebrengen aan je anus, kringspier en darmwand. Wees dus extra voorzichtig en gebruik meer dan voldoende glijmiddel.

Bij fisten is veel voorzichtigheid vereist, omdat het je darmwand kan beschadigen. Fisten betekent overigens niet dat je neukt met een vuist, wat het vuistneuken eigenlijk veronderstelt, maar je gebruikt een pijlvormige hand met gestrekte vingers.

 

Enkele tips

Bij fisten loopt je het risico dat je je partner kan verwonden. Dit omdat het gebied rondom de anus en de darmwand erg kwetsbaar zijn. Blijf daarom alert naar elkaar toe. Geef goed aan wanneer het niet meer gaat. En gebruik indien nodig je stopwoord.

Gebruik veel anaal glijmiddel, Zorg dat de gever korte en gladde nagels heeft, Draag geen ringen en armbanden en gebruik ook latex handschoenen.

Wanneer je nog geen of weinig ervaring hebt, het is belangrijk om rustig en langzaam te beginnen. Zorg dat je ontspannen bent en heb geduld. Dit geldt voor zowel de ontvanger als de gever.

 

Hoe te beginnen

Breng eerst één vinger naar binnen, en bouw het daarna rustig vinger voor vinger op. Houd de vingers rustig zodat de anus en de binnenste kringspier kan wennen aan de druk die is ontstaan. Daarna ga je samen bezig met de ademhaling. Oefen met een diepe in- en uitademing zodat de ontvanger steeds meer ontspannen raakt. En beweeg wanneer de ontvanger uitademt de vingers langzaam verder naar binnen. Vaak is het punt waar de knokkels naar binnen gaan het punt waarmee de meeste moeite hebben. Forceer dit alsjeblieft nooit! Wanneer het glijmiddel verkleurt, roze wordt, neem pauze. Dit betekent namelijk dat de ontvanger gebloed heeft.

 

Wanneer je anaal wilt fisten, zorg dan dat de anus goed leeg is. Dit kan door van te voren de anus te spoelen. Hierdoor krijg je meer ruimte in de darm. Het verkleint daardoor het ongemak. Maar anaal spoelen kan wel de risico’s op overdracht van soa’s vergroten.

 

Soms denken mensen dat het handig is om voor anaal fisten een vorm van drugs of alcohol te gebruiken zodat ze meer ontspannen zijn. Maar dit is sterk af te raden. Dit omdat alcohol en drugs je in een roes brengen waardoor je je minder bewust raakt van pijnsignalen en ook de communicatie onderling heel anders wordt. Door het gebruik van alcohol en drugs is de kans dan ook veel groter dat je over je grenzen gaat maar ook over die van een ander. Wanneer je drugs of alcohol gebruikt wees je dan bewust van deze effecten op je lichaam.

 

Risico’s bij anaal fisten

 Het allergrootste gevaar van anaal fisten is een gescheurde darmwand. Hierdoor lekken dan darmbacteriën in je lichaam en kan acute buikvliesontsteking ontstaan. Buikvliesontsteking veroorzaakt door een gescheurde darmwand kan dodelijk aflopen.

Daarom deze waarschuwing:

Wanneer je nog niet lang terug gefist bent, en last hebt van buikpijn, buikkramp en/of hoge koorts …. Neem dan ONMIDDELLIJK contact op met het ziekenhuis. De kans is groot dat je buikvliesontsteking hebt en dus medische hulp nodig hebt.

Naast buikpijn of buikkramp, zijn verminderd bewustzijn, bloedverlies en buikzwelling andere symptomen van buikvliesontsteking.

© September 2020, Simone – Bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven