Online BDSM – D/s relaties

Online BDSM – D/s relaties

Dit is een onderwerp wat meer onderzoek vereist omdat het echt controversieel lijkt, met fans en haters die beide valide argumenten hebben. Sommige zullen zeggen dat online dominantie de ultieme onderdanigheid naar boven haalt, gebaseerd op het feit dat de onderdanige alles alleen moet doen, wat vaak niet gemakkelijk is. Zorgen dat je hard geslagen wordt is eenvoudig als je op je Meesters knie zit, maar moet je het helemaal alleen doen is dat geen gemakkelijke taak. aan de andere kant zijn er mensen die beweren dat het helemaal geen onderdanigheid is, gezien het feit dat de onderdanige op ieder moment de connectie kan afsluiten (wat voor mij dicht in de buurt komt van wat het gebruik van het stopwoord in het echte leven zou zijn) maar ook de afwezigheid van de fysieke aanwezigheid heeft een grote impact.

Het lijkt een trend dat mensen beweren professionele Doms te zijn die online training zullen geven aan degene die het willen leren. Serieus? Niet dat het niet kan, maar dit als beroep claimen klinkt belachelijk. Ik heb ook wel e-mails gehad waarin men vroeg of ik dit kon doen. In ieder dit is een levensstijl, dit is wie en wat ik ben maar geen beroep. Naar mijn mening is online dominantie een mogelijkheid die vereist dat beide volledig eerlijk zijn over wat ze zoeken, wat ze denken, hoe ze zich voelen en ook zouden ze een goed match moeten zijn over hoe diep ze allebei willen gaan in D/s. Is het alleen voor de seksuele kant of is het een totale controle.

Hier zijn enkele woorden uit een stuk wat ik vond tijdens mijn onderzoek op het internet:

“Mensen hebben me gevraagd of ik de straf alleen moest doorstaan. Het antwoord is ja, hoewel ik eerlijk gezegd nooit vaak gestraft werd. Hoewel de eenvoudigste (en slechtste) straf zou zijn geweest om totale stilte tussen ons te hebben, was dat een beetje te gemakkelijk. Als een beginneling vergat ik dat straffen niet altijd meteen kwamen. Op een avond tijdens een video-chat herinnerde Meneer me er aan dat ik een straf zou krijgen. Er gebeurde twee dingen. Het eerste was dat ik mijn eigen kont rood moest maken. Jezelf slaan is zowel uitdagend als vernederend. Eerlijk gezegd kan ik pijn makkelijk verdragen als het van iemand anders komt. Zelf slaan was niet gemakkelijk omdat je de juiste hoek niet kunt maken om een klap uit te delen…. Iedereen die verteld dat straffen niet goed uitgedeeld kunnen worden in een lange afstandsrelatie, heeft het duidelijk nog nooit meegemaakt…. Spelen van een afstand is heel spannend, en creatieve Dominanten en gewillige onderdanigen kunnen heel veel plezier hebben samen nieuwe dingen uit te proberen. Voor een onderdanige vereist spelen op afstand een extra dosis zelfdiscipline. “

Wat ook zo is dat veel vanille overwegen om de online dominantie en onderdanigheid te proberen. Een goede reden hierachter is hun diepste angst om het in het echte leven te proberen (hoewel sommige van hen dit wel zouden willen) en de angst om hun diepste gedachtes met hun partners te delen. Als mensen hebben we de neiging onzeker te zijn als het erom gaat onze diepste verlangens met elkaar te delen. We houden bepaalde fantasieën strikt voor onszelf terwijl we ons schamen en deze als donker bestempelen.

Laten we eens kijken naar hoe mensen leren over hun voorkeuren en antipathieën. Eigenlijk is het een heel eenvoudige manier. Probeer het maar te beslissen. Vind je gefrituurde kip lekker? Je weet wel dat je van kip houd, maar dan moet je alle verschillende manieren van bereiden proberen om tot een beslissing te komen welke jouw favoriete is. Het zelfde geld voor alles. Houd je van dominantie en onderdanigheid? Je moet het geprobeerd hebben om het te weten. Werkt het online voor jou? Nogmaals je moet het proberen om te beslissen. Alleen al door alle argumenten weg te gooien kom je nergens. Je kunt je voorstellen dat het werkt of dat het niet werkt. Dat het voor meester x en sub y werkt. Maar aan het einde van de dag als je het zelf niet probeert, zal je het nooit weten.

Als je me nu vraagt hoe een online D/s zou kunnen werken, zou ik zeggen dat er twee verschillende opties zijn.

  1. Dienstbaarheid van plezier
    Een onderdanige die van dienst is om genot te bieden wanneer hem/haar dat gevraagd wordt. Het klinkt misschien puur seksueel, maar er kan hier een totale controle aanpak zijn. Het is niet zo verschillend in het echte leven en ik geloof dat een Dom online exact hetzelfde zou vragen als dat hij in het echte leven zou doen. Ik kan mezelf niet online zien vragen om alleen seksuele onderdanigheid als ik in werkelijkheid behoefte nodig heb aan een diepere controle over mijn sub. Als het online is zou ik haar graag op dezelfde manier besturen als dat ik het in het echt zou doen.

  2. Onderzoeken en ontwikkelen van D/s
    In dit geval proberen ze allebei hun likes te verkennen. Idealiter helpt degene die zijn/haar voorkeuren al kent de ander zijn/haar kant te verkennen. Je weet dat een onderdanige altijd de Dom kan helpen zijn weg te vinden in de levensstijl.

Het is niet alleen de Dom die dat voor de sub doetZou het leiden tot een echte relatie? Nogmaals dit is aan hen om te beslissen hoe ze het online gebruiken. Het kan een periode van beproeving zijn om elkaars voorkeuren te zien en te leren voordat je besluit om het in het echte leven naar een hoger niveau te tillen, of het kan gewoon een leuk spel zijn dat hetzelfde blijft. Als ze vanaf het begin eerlijk zijn in wat ze zoeken zal het tijd voor beide besparen.

Wanneer je puur iemand bent die vooral geeft om een echte relatie kan ik me voorstellen dat je terughoudend bent om betrokken te raken bij een online relatie. Angst om tijd te verliezen en (sentimenteel) te investeren bij een online D/s voor de ervaring van cyberseks. Aangezien veel mensen cyber gebruiken om een fantasie te bevredigen en zelf nooit hun diepere verlangens verkennen

Onder de cyber populatie zit een groeiend aantal roofdieren, fakers. Degene die proberen de kwetsbaren te vinden om hun dromen te verwezenlijken en dan deze dromen in brutaliteit en wreedheid veranderen. Deze mensen zoeken ‘vrije’ mensen puur voor seks of als dienaar. De enige manier om deze mensen ‘de fakers’ die niet in onze gemeenschap horen te bestrijden is onderwijs. Hoe meer iemand leert, hoe makkelijker het wordt om de mensen te herkennen die foute doeleinden hebben.

Om dit artikel af te sluiten:

Online-cyber-D/s is een mogelijkheid om tot een bepaald niveau jezelf te ontdekken en ontwikkelen. Maar aan het eind van de dag zal je dit misschien toch ook wel graag in het echte leven willen ervaren. Maar als je het wilt proberen dan is het aan jou hoe je jouw wereld van Dominantie en onderdanigheid zult verkennen.

©2017 Simone – bdsmenkink.nl
Bron: dominationsubmission

Delen:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven