12 Dingen die iedere submissive zou moeten weten

12 Dingen die iedere submissive zou moeten weten

Er is een stigma dat onderdanigheid niet versterkend is vanuit gezondheids- als ook in seksueel perspectief. Dit is eigenlijk niet waar. Overgeleverd zijn aan je je Dominant kan zeker versterkend zijn, omdat het de ruimte geeft voor zowel man als vrouw om in hun eigen seksuele fantasie te kruipen.

Je kunt op een veel dieper niveau verbinden omdat je allebei je grenzen aan elkaar toevertrouwt. Om als koppel te experimenteren met dominantie en onderdanigheid moeten ze bovendien een gesprek hebben over hun fantasieën waardoor intimiteit tot bloei kan komen.

 

Ik ben onderdanig en naar mijn idee zijn dit dan ook 12 dingen die een onderdanige zou moeten weten.

 1. Wees altijd respectvol en attent tegenover iedereen, vooral je Dom. Je gedrag reflecteert direct op je Dom. Maak je Dom trots.

   

 2. Voer je opdrachten altijd zo snel mogelijk en efficiënt uit, dat wordt zeer gewaardeerd. Probeer geen opdrachten te bewerken maar voer deze exact zo uit als is gevraagd. Als je de opdracht niet begrijpt of er is verwarring, vraag je je Dom om meer informatie.

   

 3. Vertrouw op je Dom. Er is meestal een goede reden voor een genomen beslissing, zelfs als het iets moeilijks voor je inhoudt. Een goede Dom zal een visie voor ogen hebben voor wat ze voor je willen en soms zien of weten ze alleen het grotere geheel.

   

 4. Houd een open geest. Probeer nieuwe ervaringen, je weet nooit wat je uiteindelijk leuk vindt. Als je zo-zo bent over iets nieuws, kijk dan of je een andere manier kunt bedenken om het te doen, zodat het leuker voor je is. Dat maakt je Dom blij.

   

 5. Het volgen van het pad van onderdanigheid is een reis van zelfontdekking. Je zult veel over jezelf leren. Omarm elke dag van de van deze reis terwijl je leert en begrijpt. Sommige dingen zullen gemakkelijk zijn, sommige dingen zullen moeilijk zijn. Communiceer altijd met je Dom over je zelf ontdekkingen als ze niet voor de hand liggen. Zodat je Dom kan delen in je opwinding en je gemakkelijker naar de volgende stap leidt.

   

 6. Beheers je emoties en je woordkeuze om uit te blinken in onderdanigheid. Verlies je geduld niet en kies je woorden zorgvuldig wanneer je spreekt. Behandel je Dom met respect, zelfs als je boos bent. Als je een goede etiquette gebruikt , zelfs als je boos bent, zal dat iedere Dom blijer maken om en zal Hij ook eerder luisteren. Gebruik de formele D/s spreek protocollen, dat is een goede manier om je geest te kalmeren en je meer in balans te laten voelen. De protocollen zijn er niet voor niets en helpen altijd.
  De enige uitzondering is als er een medisch probleem is. Maak je dan niet druk om protocollen maar handel direct.

   

 7. Zorg ervoor dat als je gezondheidsproblemen bekend zijn bij je Dom.

   

 8. Houd geen negatieve gevoelens of problemen in je opgesloten. Gebruik de juiste etiquette en goede manieren en praat tegen je Dom over je gevoelens of schrijf ze op in een dagboek (als je deze bijhoud) zodat je Dom over je gevoelens kan lezen en de problemen met je kan gaan aanpakken.

   

 9. Sluit je hersens niet af. Het komt goed van pas bij het dienen van je Dom. een goede Dom zal je intelligentie koesteren. Spreek je ideeën uit met de hulp van etiquette. Zelfs als je het beste idee van de wereld hebt, wees dan niet arrogant. Je Dom mag je idee misschien niet gebruiken, een goede Dom zal je bijdrage en goede energie altijd waarderen.

   

 10. Geef niet op als het moeilijk wordt. Zoek de kracht in jezelf. Als je echt problemen hebt, vraag je Dom om hulp. Onderdanig zijn zal je helpen je wilskracht op een natuurlijke manier te ontwikkelen en een sterker persoon te worden. Hoe sterker je van binnen wordt, hoe beter je op verschillende manieren van dienst kunt zijn voor je Dom.

   

 11. Gebruik je stopwoord als je die behoefte voelt. Vergeet niet eerst hard te zijn! Stopwoorden helpen om sessies voor iedereen leuk te houden. Stopwoorden zijn de waardevolle sleutels tot communicatie tussen de Dom en de sub. Na verloop van tijd kan je Dom je zo goed kennen dat je geen stopwoord meer nodig hebt, maar als de behoefte jaren later optreedt, ga je gang en gebruik je stopwoord…Maar ik denk nog steeds dat een sub eerst zoveel mogelijk vecht en gebruikt ze het stopwoord alleen in extreme situaties.

   

 12. Houd je houding positief en het glas halfvol, en je ervaring als sub zal leuker en veel dankbaarder zijn.

©2017 Simone – bdsmenkink.nl
Bron: fetlife: Dalal

Delen:

2 reacties

  • Simone - bdsmenkink

   Hey Raymond,

   Ik denk niet dat ze je voor deze vraag naar mijn website bent verwezen. Hier vind je vooral de info etc. Aan een Domme kan ik je niet helpen. Daar gaat een heel vetting proces aan vooraf. En anders kan je ook altijd een pro Domme proberen als het je puur om de ervaring gaat.

   Succes met je zoektocht,
   Simone

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven