De kunst van Mindfuck

De kunst van mindfuck

Mindfuck oftewel het plaatsen van een extreem idee in het hoofd van een sub, maar iets doen wat veel veiliger voor hen is, terwijl ze nog steeds denken dat dit het extreme idee is. Het is een vorm van angst spel en de hoeveelheid adrenaline die daardoor door het lichaam stroomt, kan je spel echt naar een heel nieuw niveau tillen.

 

Veiligheidsproblemen

De geest is een zeer krachtige tool als het op BDSM aankomt. Het vertrouwen dat je krijgt van iemand die zich aan je onderwerpt, is ook net zo krachtig, Bedenk dat BDSM niet iets is om misbruikt te worden, vooral niet als het gaat om dit.

Mindfucks zijn erg gevaarlijk om te doen met een partner waar je niet vertrouwd mee bent. Je zou al maanden regelmatig met deze partner moeten spelen voordat je het probeert. Vertrouwen is een zeer waardevol ding. En om een nieuwe partner bang te maken die je nog niet vertrouwd, zou kunnen resulteren in blijvende littekens waardoor ze niets meer te maken willen hebben met BDSM en ook jou als Dominant kan het een slechte naam geven.

Omdat angst niet in een sessie komt tenzij je iets dramatisch doet. Moet je er heel zeker van zijn dat je sub comfortabel is met het spel wat je in het verleden hebt gedaan en je dus ook volledig vertrouwt. Onthoud dat zelfs als je een beetje ongerust bent – doe het niet! Een sessie kan gewelddadig worden als hij/zij denkt dat je serieus bent.

 

Verschillende toepassingen

Omdat er echt niemand gelijk is in het gebruik van mindfucks zal ik een aantal voorbeelden geven waarvan ik gehoord heb

 • Terwijl een sub vastgebonden zat boven op een strafbok, grapte haar sadistische Dom met een andere Dominant of hij die boormachine nog in zijn auto had. Het bleek dat hij die nog in de auto had en hij ging hem halen. Ondertussen blinddoekte de Dominant zijn sub.  De boor kreeg stroom en ze zetten hem even aan zodat de sub hem kon horen. De sub wordt helemaal gek en gaat uit haar plaat. Op dit moment is de Dominant gestopt en heeft hij de sessie normaal afgemaakt, Maar als ze hadden gewild hadden ze een mindfuck kunnen maken.

  Ze maken nou eenmaal ook met de hand neukmachines. Dus met een boormachine zou je je sub op een verkeerd spoor kunnen zetten. Je zou een boormachine in het zicht kunnen zetten als je sub naar de sessie komt. Terwijl ze vastgebonden en geblinddoekt zijn vertel je ze dat je wat nieuws wilt doen.  Pak de boormachine en laat het horen. Ze zullen gek worden.

 • Een leuke die je thuis kunt proberen is deze; Leg een slagersmes in het volle zicht van je sub tijdens de sessie. Halverwege de sessie vertel je de sub dat je hem/haar wilt blinddoeken en ga dan verder met spelen. Vertel ze na een tijdje dat je vandaag een nieuw speeltje in de keuken hebt gevonden, maar pak in plaats van het slagersmes een oud botermesje.
  Ze zullen gewoon het koude staal voelen en zullen het verschil niet weten. Gebruik de niet gekartelde kant van het botermesje voor de veiligheid. Een botermesje bij de keel zal de hartslag danig verhogen

  Het is ook gewoon veilig om thuis te doen want het is gewoon een botermesje. Je kunt echt geen pijn doen. GEBRUIK HET SLAGERSMES NIET.

 • Ik hoorde van een Dominant die een sub had die echt wilde worden gebrandmerkt. Omdat hij wist dat ze er niet goed over had nagedacht, stemde hij er mee in. Hij liet haar voorover buigen en bond haar vast. Haalde een brandijzer tevoorschijn en liet haar die zien. Vervolgens blinddoekte hij haar. Hij was wat aan het rommelen met de openhaard zodat ze dacht dat het brandijzer echt heet werd. Wat ze niet kan zien was dat hij het brandmerk in een grote emmer met ijsklontjes had geplaatst. Voor hij begon vroeg hij haar nog 1 maal diep in en uit te ademen. Pakte het ijs-merk en drukte deze uiteindelijk met veel kracht op haar. Ze schreeuwde van pijn alsof het vuur was, maar het ijs zou geen sporen nalaten. Het schreeuwen veranderde in een diepe snikkende kreet. Hij haalt het ijs-merk weg, leunt tegen haar aan en omhelst haar. Zodat het snikken begint te verdwijnen haalt hij de blinddoek en de bondage weg en vraagt hoe ze zich voelt. Ze zegt dat het brandt. Ik knik en vraag of ze het brandmerk wilt zien. Ze knikt met een gejammer. Hij pakt de spiegel en geeft die aan haar. Ze houdt de spiegel vast zodat ze het brandmerk kan zien. Ze kijkt met ongeloof. Ze raakt de plek licht aan. Er is niets, geen enkele markering. Ze vertelt me dat ze een brandende pijn voelde. Hij lacht en laat haar zien wat er gebeurd is.

  IJs en vlammen kunnen dezelfde intensiteit hebben met de juiste opstelling en ideeën  die zijn geplant in het hoofd van de sub.

Mindfuck is gewoon een geweldige tool. Zoals we weten is de geest de beste BDSM-tool die we hebben. Met de kunst van mindfuck is het gemakkelijk om een idee in de geest van de sub te planten. Zo kun je je partner ervan overtuigen dat de tandenstoker in je hand een scherpe naald is die op het punt staat de tepel te doorboren. En wanneer je een sessie juist opbouwt kan je de sub ook overtuigen dat de straal water uit een waterflesje wat over de rug spuit pure urine is.

Dat is puur de kunst van mindfuck

Een doordacht tafereel in combinatie met wat vindingrijkheid en veiligheid in het achterhoofd, kan een geweldige sessie maken voor zowel de Dom als de sub. Alles wat je hoeft te doen is een beetje theatrale kunst oefenen. Als je de sessie goed opbouwt kun je de sub ervan overtuigen dat het iets heel anders is dan dat het in werkelijkheid was.

Een van de geweldige dingen van mindfucking is het feit dat je geen fancy kruizen, dure floggers, een geweldige kerker of andere gereedschappen nodig hebt om een sessie heel lonend en gedenkwaardig te maken voor jullie beiden. Je enige beperkingen zijn de grenzen van je sub en je verbeeldingskracht.

De geest is vatbaar voor begrippen, ideeën en illusies. Als we leren om gebruik te maken van deze leuke en opwindende bron is er geen einde aan de enorme hoeveelheid plezier, spel en avontuur die we aan onze lijst kunnen toevoegen.

Een van de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle D/s-relatie van welke aard dan ook, is het vermogen om de geest te vangen.

 

Enkele tips die ik nog wel wil meegeven zijn:

 1. HEB HET VERTROUWEN VAN UW PARTNER. Ik kan dat niet genoeg benadrukken. Als ze echt denken dat je zoiets echt zou doorzetten, dan zou je misschien naar een rechtszaak kunnen uitkijken.

 2. Je stem is de sleutel. Praat met de persoon in kwestie. Vertel hen hoe het blad voelt. Laat ze weten dat je het vuur aanwakkert. Beschrijf hoe het lemmet eruit ziet. De meeste subs zijn dol op details en dit is echt niet anders. Tenzij je het overdrijft, kan praten de hersenen van de sub laten denken dat het echt gebeurt.

 3. Neem alles waarvan je denkt dat het leuk kan zijn, en brainstorm gewoon veiligere manieren om het te doen.
  DOE NOOIT HET ECHTE ALS HET GEVAARLIJK IS.

 4. Blinddoeken en bondage maken de ervaring beter. Wanneer ze geen controle hebben over hun zintuigen, zijn hun geesten meer afhankelijk van de Dominant.
Onthoud dat veiligheid ALTIJD de sleutel is, en heb plezier in wat je doet.

©2017 Simone – bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven