Body writing

Body writing

Body writing is iets wat door beginners erg leuk gevonden wordt maar ook de meer ervaren mensen kunnen er zeker van genieten. Alles wat je nodig hebt is een beetje creativiteit en een schrijfgereedschap. En de fun kan beginnen.

Woorden zijn soms krachtiger dan we denken, maar degene die BDSM beoefenen, weten dit waarschijnlijk al. Wanneer een bepaald woord word gezegd of geroepen, kan het een reactie in een sub oproepen die ervoor zorgt dat ze onderdaniger zijn of het gevoel hebben dat ze minder zijn dan een persoon. Hoewel woorden zeker effectief zijn wanneer ze hardop worden gezegd, kan het schrijven op het lichaam van je sub ook je sub herinneren wie de baas is over hun lichaam – jij. Een Dominant die zorgvuldig de dingen schrijft die zij hun sub vertellen zal een blijvende indruk maken, zelfs lang nadat de woorden zijn weg gewassen.

Note: Body writing word meestal gebruikt ter vernedering, belediging en ter verduidelijking van eigendom, maar je zou het ook heel tegenovergesteld kunnen gebruiken, juist heel opbouwend en heel mooi, wanneer je de sub iets heel anders wilt leren.

Bodywriting is ook iets wat heel goed samen gaat met exhibitionisme. Net iets wat zichtbaar is bijvoorbeeld wanneer je haar opzij gaat in je nek. Maar zie ook de vele fotos van bodywriting die je kunt vinden op het internet.

 

Wat heb je nodig:
Om woorden op een sub te schrijven, heb je alleen een paar markers, een eyeliner-potlood, een lipstick of ander schrijfgereedschap nodig. Maar het kan bijvoorbeeld ook met wax, body paint, een mes of branding. Met deze hulpstukken kun je op de huid schrijven en vervolgens na een sessie weer wegwassen. In sommige gevallen zou je kunnen vragen dat de sub de woorden niet wegspoelt, en om dit te waarborgen, zou je permanent markers kunnen gebruiken, Die wassen wel weg maar niet onmiddellijk. Denk aan je sub wat hem/haar de meeste vernedering zou kunnen bezorgen, het gebruik van een lippenstift of andere make-up bij sommige mannelijke subs zal bijvoorbeeld ook schaamte kunnen geven.

 

Wat te zeggen:
Er zijn veel woorden die je kunt gebruiken om je sub te laten voelen welke woorden je tegen ze zegt. Misschien wil je woorden als ‘sissy”of ‘slet’ op hun lichaam gebruiken en hen  herinneren aan hun plaats in je partnerschap. Je kunt ook dingen gebruiken die de sub je over zichzelf vertelt, in termen van hoe onwaardig ze zijn om je genegenheid te ontvangen. Denk goed na over je woorden of laat je sub een schrijfopdracht doen over de woorden waardoor ze zich vernederd voelen. Houd rekening met eventueel gemaakte afspraken over woorden die mogelijk verboden zijn en gebruik de woorden de de grootste invloed op je sub hebben.

 

Wanneer en hoe plaats je de woorden
Wanneer je midden in een sessie zit, kun je de sub vragen om deze woorden op zijn/haar lichaam te schrijven als service aan jou, of je wilt misschien zelf de woorden plaatsen en zegt ze keer op keer terwijl je sub je dient.

Ook kun je je sub vragen om bepaalde woorden op zijn/haar lichaam te schrijven wanneer je niet in de buurt bent, waardoor ze reflecteren op hun vernederingstraining. Des te vaker ze deze woorden op hun lichaam gebruiken, des te sterker ze je stem in hun hoofd horen als enige stem die er toe doet.

Ongeacht hoe je er voor kiest om woorden te gebruiken op het lichaam van je sub, onthoud dat woorden kracht hebben. Hoe meer je je sub toont dat je controle hebt over lichaam en geest, hoe meer ze je zullen dienen en hoe meer ze zullen groeien in hun rol.

 

Nazorg
Na een vernederende en afbrekende sessie is nazorg ook zeker erg belangrijk. Probeer de sub te verwennen en ze ook verbaal te troosten door ze eraan te herinneren dat er voor ze gezorgd wordt en dat ze geliefd zijn. Je kunt ze ook gaan wassen of samen gaan douchen of gaan genieten van een fijn bad. Zorg er ook voor dat wanneer huid is stukgemaakt dat deze wonden gereinigd en verzorgd worden naast het feit dat je de sub weer emotioneel stabiel wilt krijgen. En uiteraard vergeet niet om beide wat te eten en te drinken om de bloedsuikerspiegel weer normaal te krijgen.

 

Veel plezier en speel veilig.

©2018 Simone – bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven