Dominantie – Sadisme en het ‘interne conflict’

Dominantie – Sadisme en het ‘interne conflict’

Een van de natuurlijke aspecten van een Dominant zijn, is het aanbieden (voorzien) van ruimtes die je onderdanige nodig heeft.

We hebben allemaal waarden die belangrijk zijn liefde, tederheid, mededogen, gelijkheid, respect en natuurlijk willen we ons speeltje nooit breken. Onze onderdanige is ons meest gekoesterde speeltje.

Maar er zijn momenten dat deze grondbeginselen worden getest, de tijden dat je een behoefte hebt die schijnbaar een conflict vormt met deze basiswaarden

Masochisme is er een die je waarschijnlijk zult tegenkomen. Jij bent de Dominant (sadisme) die de pijn biedt die de masochist nodig heeft. Dit omvat activiteiten zoals het spelen met naalden en andere, maar de meest voorkomende is de geseling. Dit kan met canes, zwepen, paddles, floggers, de lijst gaat maar door.

 

Dus hier sta je dan, op het punt om je onderdanige te slaan met één van die gereedschappen, uiteraard “niet” voordat je het gereedschap hebt bestudeerd en begrepen.

Hierin berust vaak een stukje innerlijke onrust, het touwtrekken met jezelf, ze heeft dit nodig, wil dit, het is deel van haar onderwerping en je daagt jezelf uit als je haar voorziet in deze behoefte, de wens om de Dominant te zijn die ze nodig heeft en de wens om de basis te bevechten zeggen dat wat er gebeurt, maakt dat je je slecht, wreed, sadistisch en fundamenteel niet in controle voelt.

Dus hoe pas je deze behoefte toe, verander je je persoonlijkheid? Gooi je de basiswaarden weg voor dat korte moment en word je de sadistische klootzak die je voelt dat je moet zijn? Ben jij een man en doe je het gewoon en kijk je wel waar het allemaal terecht komt?

 

Nou nee, er is een ander pad, het pad van Dominantie, jouw ‘zijn’

 

Dat Dominante pad zorgt ervoor dat je om deze persoon geeft. en ze heeft je nodig en vertrouwt erop dat voor haar masochisme zorgt. Door dit te doen zul je snel begrijpen dat dit juist het bepalen van controle over jezelf is. Dit is een bekwame en serieuze verantwoordelijkheid en jij bent de persoon die de uitkomst begeleidt en bepaalt.

Wanneer een masochist dit soort activiteit ervaart, weet ik vanuit mijn ervaring dat de chemicaliën die worden gemaakt, de subspace en alle andere gevoelens die zijn afgeleid van de genoegens van masochisme, gevoelens zijn van diep verlangens en even diepe dwaaltochten.

Ik verdwijn letterlijk in mijn eigen wereld, ik word warm van de inspanning dat ik er sterker van wordt, ik kan veel, heel veel, mijn Daddy zou me werkelijk kunnen snijden en laten bloeden, ik twijfel er niet aan dat ik dat niet zou merken, want ik ben dan zo diep weg samen met mijn verlangens.

En dat is waar het conflict met je binnenste moet ophouden. Jij bent verantwoordelijk voor al die chemicaliën die rondrennen in haar lichaam. Hoe diep ze mag gaan is aan jou, en hoewel je weet dat ze nog verder kan gaan, wil dat nog niet zeggen dat je haar daar noodzakelijkerwijs ook zal brengen. Je neemt haar mee op jouw tempo. In de loop van de tijd zal je haar leren vertrouwen net zoals ze jou zal vertrouwen om verschillende niveaus te verkennen, het hangt af van het gereedschap, haar gemoedstoestand, haar lichaamstoestand en ook hoe je er zelf in staat.

Maar de beloning die je terugkrijgt is geweldig, Om te zien dat haar behoefte vervuld is, om te weten dat de blauwe plekken (of andere markeringen) een geschenk zijn die ze korte tijd kan vasthouden als een herinnering aan een diep innerlijk vertrouwen van dat moment samen, die de normen van de dagelijkse liefde te boven gaat, in een nieuw rijk van respect. De kneuzingen, of ze nu vaag of scherp waren, waren op dat moment de juiste voor het moment tussen jullie mentale toestanden. Jouw beloning is het vertrouwen dat je in jezelf hebt om een dergelijke uitkomst te beheren en die vaardigheid toe te passen op iemand waar je innig van houd en te voorzien van een behoefte die ze in het leven heeft.

 

Dus denk aan sadisme, en niet aan de sadistische aard. Denk aan de verantwoordelijkheid die je uiteindelijk trots maakt als iemand je dat vertrouwen geeft. Bedenk hoe je op dat moment nooit de moeite hebt genomen om een stopwoord na te jagen, maar dat je hebt toegepast wat juist was, omdat aan het einde van de dag masochisme in vele vormen voorkomt en de activiteit van vandaag niet hoeft te wedijveren met gisteren.

Ten slotte ligt de toepassing van sadisme en masochisme in de handen van de Dominant en ook binnen de grenzen van de Dominant (binnen de grens van de sub). Als dat niet zo is, dan heb je geen controle meer en ben je niet langer de Dominant. Door je Dominante rol goed toe te passen, groei je en voldoe je op een verantwoorde manier snel aan de wensen van je sub/masochist en verdien je gaandeweg veel respect, niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander.

 

©2018 Simone – bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven