De natuurlijke aspecten van sadisme

De natuurlijke aspecten van sadisme

In navolging van het artikel: ‘Dominantie – Sadisme en het ‘interne conflict’. Hoop ik met dit stuk de natuurlijke emotionele reacties te bevestigen die je ondervindt bij sadisme en masochisme binnen BDSM.

Of het nu gaat om geseling, spanking, stokslagen, naalden of een andere methode om intense en verhoogde pijnniveaus te leveren, plezier voor je masochist, er is vaak een reeks van emotionele en mentale uitkomsten die de sadist kan ervaren.

Tijdens een S&M activiteit kunnen de concentratieniveaus van de sadist zodanig worden verhoogd dat hun zintuigen blind worden voor hun omgeving en de omgevingsactiviteit. Om tegemoet te komen aan dit gebrek van bewustzijn, moet je ervoor zorgen dat de omgeving veilig en betrouwbaar is, dat de temperatuur voldoende blijft gedurende de gehele periode, zolang jullie je in deze ruimte bevinden. Met deze mate van concentratie is het logisch dat je de temperatuur, hoe warm of hoe koud het is, uit het oog kunt verliezen. Zorg ook dat je nergens over kunt struikelen, als alles georganiseerd is voel je je bevrijd van die zorgen.

Hoe meer je de omgeving van te voren bespeeld, hoe beter de uitkomst. Deze eenvoudige omgevingscomponenten helpen je in je natuurlijke mentale toestand tijdens je S&M activiteiten.

Vaak doet zich de vraag voor met betrekking tot emoties en gevoelens die tijdens een sessie veranderen en deze zijn volledig natuurlijk. Deze zijn niet verschillend van de masochist naarmate de natuurlijke progressie van de sessie evolueert.

Een sessie van geseling, leidend tot intense stokslagen of het gebruik van andere gereedschappen in hetzelfde scenario, zal op natuurlijke wijze een scala aan mentale uitkomsten creëren op basis van de niveaus van endorfine en de mentale toestand als het in een komen en gaan van opwinding overgaat.

Een tip om te helpen bij het naleven en onder controle houden van de sessie is om de sessie in jouw voordeel te gebruiken. Dit geeft je de tools om je eigen uitkomsten te beheren, terwijl je in een positie bent waarin je verantwoordelijkheden aan de masochist levert. Bijvoorbeeld het gebruik van verschillende gereedschappen tijdens een spanking of geseling, of het nu in de opwarm of verwarming fase is tot aan de impactfase, geeft je de tijd tijdens deze omschakelingen om de omgeving even opnieuw te beoordelen en te bewaken. Deze natuurlijke aspecten zijn van evident voordeel voor de masochist. Bijvoorbeeld het striemen met de cane moet kortstondig worden onderdrukt, terwijl de pijngrens in zekere mate wordt gereset om door te gaan met een opwarm of verwarm gereedschap. Dus op die manier creëer je ook een langer leven in de sessie.

De langere levensduur van een sessie zal ook een voortdurende stroom endorfine naar de sadist brengen. Het is volkomen natuurlijk om een high te hebben zonder seksuele opwinding! Het idee dat een sadist tijdens een sessie in volledige seksuele geaardheid moet zijn is een misvatting en het is volkomen normaal om geestelijk gedreven te worden door de impact resultaten, de schoonheid, rondingen en andere aspecten van het lichaam van de masochist tijdens een sessie.

De masochist zelf kan genieten van een erogeen spel in delen van de sessie; dit kan echter ook afleiding zijn van het impact spel. De concentratie en de kunst hiervan is de mentale versterking die een sadist zal genereren over het seksuele verlangen om met de masochist te spelen.

De beperkingen van de sessie zijn stevig in handen van de sadist. S&M kan heel intens zijn en de aanwezige factoren moeten worden begrepen. Dit omvat het vermogen om de omgeving vóór, tijdens en kritisch na een sessie te onderhouden. Evenzo hangt het beheer van de eigen mentale toestand van de sadist en de toegepaste controles af van hun visie. Het zal heel vaak zo zijn dat de sadist naar een seksuele activiteit gaat maar er zullen er net zoveel zijn die dat niet doen. Daarvoor hebben ze allemaal hun eigen redenen. Het is belangrijk dat de masochist weet wat de uitkomsten, of deze nu seksueel zijn of niet, zullen zijn zoals de sadist deze tijdens de sessie interpreteert op basis van resultaten aan het einde van de sessie.

Het belangrijkste punt is hier de levering van pijn, die opwinding tot stand probeert te brengen, die op zijn beurt de pijn als de opwinding ten goede komt. Deze zijn zo mogelijk niet in die volgorde en kunne dus schommelen tijdens een sessie. Het herkennen van dit in je eigen gewaarwordingen kan een grote mate van intensiteit creëren.

De fase van concentratie, planning, controle, beheer en evaluatie van de sessie is een factor die bijdraagt aan de endorfine stoot voor de sadist, laat staan wat de masochist ervaart. De verantwoordelijkheden van de sadisten in deze sessies kunnen een uitdaging zijn, ongeacht de mate van ervaring, maar de ervaring en de energie die je voelt zijn ongelooflijk.

Afstemmen op je natuurlijke reacties gedurende een sessie is gezond; het vinden van aspecten die misschien niet aanwezig zijn tijdens een van de andere sessies is volkomen normaal en perfect in orde.

©2018 Simone – bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven