De 9 verschillende niveaus van onderdanigheid….

De 9 verschillende niveaus van onderdanigheid….

Voor de onderdanigen onder ons: voor welk niveau wil je gaan en waarom?

Voor de Dominanten onder ons: in welk niveau zou u uw sub willen hebben en waarom.

En wanneer u een sub hebt, op welk niveau is hij/zij?

 

Sta eens stil bij deze bovenstaande vragen en bedenk je goed waarom je dit niveau zou willen bereiken of waarom een Dominant wil dat zijn sub/slavin dit niveau bereikt.

 

 1. De totale niet-onderdanige masochist of kinky zinnelijke.
  Niet geïnteresseerd in dienstbaarheid, nederigheid of opgeven van de controle, Slechts uit op pijn en/of opgeklopte wellust in de eigen termen van de masochist.

   

 2. Pseudo-onderdanige niet-sub/slavin.
  Niet geïnteresseerd in zelfs maar “sub/slavin spelen” maar wel in andere onderdanige” Bijvoorbeeld in rollenspellen zoals schoolmeester scènes, infantilisme, “gedwongen” travesteren. Bepaalt zelf voor een groot deel wat er gebeurt.

   

 3. Pseudo-onderdanige die sub/slavin speelt.
  Houdt ervan om sub/slavin te spelen; en houdt ervan om zich in sommige gevallen ondergeschikt te voelen; en zal zich in sommige gevallen “gebruikt” willen voelen om te voldoen aan het sadisme van de partner.

   

 4. Echte onderdanige niet-sub/slavin.
  Geeft werkelijk controle op (slechts tijdelijk en binnen vrijwillig overeengekomen grenzen), maar krijgt zijn/haar grootste voldoening door aspecten van onderdanigheid, anders dan te dienen of gebruikt te worden door de Dominant.

   

 5. Echte onderdanige die sub/slavin speelt.
  Geeft werkelijk controle op (ofschoon alleen tijdelijk; alleen gedurende korte scènes en binnen grenzen) en krijgt de grootste voldoening door het dienen/gebruikt te worden door de Dominant – maar alleen voor de lol, gewoonlijk erotisch.

   

 6. Niet-gebonden korte-termijn maar meer dan gespeelde semi-sub/slavin.
  Geeft werkelijk controle op (gewoonlijk binnen grenzen), deze sub/slavin wil dienen en gebruikt worden door de Dominant; Wil zowel praktische/niet erotische als leuke/erotische diensten verlenen; maar alleen als de “slaaf” in de stemming is. Kan zelfs dienst doen als een fulltime slaaf.

 7. Parttime in vrijwillig overeengekomen toestand levende, maar echte sub/slavin.
  Heeft een voortdurende overeenkomst in een eigenaar/slavin relatie en beschouwt zichzelf als het voortdurende eigendom van de Dominant. Wenst de Dom(me) te gehoorzamen en te dienen in alle levens praktische/niet erotische en leuke/erotische aspecten.

   

 8. Fulltime in met vrijwillig overeengekomen toestand levende sub/slavin.
  Binnen niet meer dan enkele brede grenzen/vereisten, beschouwt de sub/slavin zich als uitsluitend te bestaan voor het plezier en welzijn van de Dom(me).

   

 9. Met overeengekomen totale sub/slavin zonder grenzen.
  Een gewoon fantasie ideaal dat waarschijnlijk niet in het echte leven voorkomt (behalve in autoritaire religieuze cultus en andere situaties waar de instemming is ingebracht door hersenspoeling en/of sociale of economische druk, en dus is dit niet echt met onderling goedvinden)

©2016 SImone – bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven