Jouw kink is niet mijn kink maar….

Jouw kink is niet mijn kink maar …

Binnen de BDSM – of het nu gaat om kinky seks, de sessies of de relatie tussen D en s – zijn er twee dingen die voor mij het meest belangrijk zijn.  het eerste dat is instemming (consent) en communicatie. Die gaan hand in hand. Je kunt namelijk niet het één hebben zonder het ander.

En het andere ding binnen de BDSM-gemeenschap is voor mij een open mind. Maar als ik daar aan denk, vindt er af en toe bijna een ontploffing plaats in mijn hoofd. Kink shaming vreselijk. Dat verwacht ik van mensen die BDSM als mishandeling zien. Of van mensen die nauwelijks hun eigen seksualiteit begrijpen. Onze kinky leefstijl moet dan misschien bedreigend lijken (hoewel ik niet zeker weet, hoe of waarom) Maar ik accepteer Kink Shaming niet van de BDSM-gemeenschap.

Toen ik BDSM ontdekte, vond ik het super dat iedereen die ik ontmoette elkaar accepteerde zoals ze waren. Ik hoorde nooit iemand een ander vertellen dat ze het verkeerd deden. Alle kinkers waren welkom zolang ze de basisprincipes van de BDSM respecteerden.

Ik heb nog nooit gehoord dat iemand zijn kink beschaamd werd totdat ik meer tijd online begon door te brengen. Wat een fucking hell. Er zijn genoeg mensen binnen de BDSM-gemeenschap die je maar al te graag vertellen hoe verkeerd je het doet. Wat is de basis voor hun ‘superieure’ wijsheid? Hun eigen kinks. Dat is het.

Nou hier dat een heel korte les, die ook ik geleerd heb en graag doorgeef.  Ben je er klaar voor? Denk je dat je het aan kan? Hier komt hij dan…

 

Your Kink Is Not My Kink But Your Kink Is OK

Of te wel YKINMKYKIOK. Een verdomd lange acroniem maar o zo waar.

 

En wat betekent dat nou. Het maakt mij niets uit wat jij in de privacy van je relatie doet of in je slaapkamer. Je hoeft niet zo kinky te zijn als ik, want jouw kink is gewoon de “juiste” kink voor jou. Het enige wat je nodig hebt is één ding – instemming (consent) van alle betrokken partijen.

  • Vind jij het leuk om aardappelpuree te eten van de lul van je geliefde? Niet mijn ding, maar het is cool.
  • Wil jij je liefje in je keel laten plassen? Voor mij is dat vies. Voor jou is dat goed. Zolang je lieverd het leuk vindt, wat heeft het dan met mij te maken?

  • Denk jij dat een lichte tik op je kont het meest kinky ding ooit is? Leef die kinky leefstijl. Ga lekker je gang en geniet.

  • En zo zijn er nog vele andere ….

En aan iedereen die denkt dat ze weten hoe een ander kinky plezier moet hebben, wie heeft jou in godsnaam de leiding gegeven? Het ding waar ik van houd, leef en ook altijd vertel over BDSM gaat over hoe open deze gemeenschap is en kan zijn. Wij omarmen mensen uit alle lagen van de gemeenschap, homo, hetero, transgender, wat dan ook.

Ik laat dat “Wijzende Vingertje” (die het allemaal zo goed weet) me niet vertellen hoe ik mijn kinky leven moet leven. En dat moet jij ook niet doen.

Wanneer iemand je kink in twijfel trekt, denk dan eens goed na over deze dingen:

  • Heb ik toestemming van mijn partner?
  • Is het veilig?
  • Laat ik mijn partner onnodig risico lopen?
  • Zijn we ons bewust van de risico’s?
  • Ben ik getraind of heb ik de kennis om dit te doen? (Lees eerst over kinks. Hoe het werkt. Veiligheid waar je om moet denken etc. En soms is zelfs een workshop handig)
  • Doe ik de ander(en) (zonder instemming) pijn?

Als je deze vragen met een gerust hart kunt beantwoorden, zeg ik ga ervoor. En vertel de kink-shamers dat ze je kont kunnen kussen.

 

Kunnen we allemaal genoeg van elkaar leren? Absoluut.

 

Zijn er regels die gevolgd moeten worden binnen de BDSM? Ja zeker.

 

Maar niemand heeft het recht om je slecht te laten voelen over jouw kink, gewoon omdat ze er niet uitzien als de kinky levensstijl van iemand anders. PUNT

Wees gewoon lief voor elkaar. Luister naar een ander. Sta open en leer van en met elkaar.. Maar brand elkaar niet af. Is iets niet jouw ding …

©2018 Simone – bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven