Verbeter je BDSM spel met rituelen

Verbeter je BDMS spel met rituelen

Je bent slaapkamer/parttime submissive. Dat wil zeggen je bent alleen onderdanig in de slaapkamer of in het weekend of voor bepaalde tijden. Dus het hebben van rituelen lijkt je vreemd, toch? Kan zijn. Ze zijn niet voor jou bedoeld denk je misschien.

Fout.

Als je ooit hebt gedacht dat rituelen en meditatie alleen voor fulltime onderdanige was of voor mensen met een toegewijde relatie, dan heb je je denken niet voldoende verbreed. Het zijn niet alleen de fulltime “lifestyle” submissives die kunnen profiteren van rituelen, regels en protocollen in hun leven. Onderdanige mensen die zich alleen in de slaapkamer (of parttime) onderwerpen, kunnen alleen al veel doen om hun spelervaring (en seks) met hun partner te verbeteren.

Rituelen hoeven geen langgerekte, gedetailleerde processen te zijn. Ze zijn het krachtigst als ze kort, eenvoudig en gericht zijn. Dus hoe kan een ritueel werken voor jou en je parttime onderdanigheid?

Het kan je in de juiste stemming brengen wanneer je bijvoorbeeld moeite hebt om een verbinding te maken met je onderdanigheid. Zo kan je bijvoorbeeld samen een ritueel maken wat een sessie start. Zo start je bijvoorbeeld aan het begin van een sessie met het omdoen van de speel-collar en zodra het spel klaar is gaat deze weer af. Zo weet je voor jezelf oké, de speel-collar is om, ik “kruip” in mijn onderdanigheid en zodra de speel-collar weer af is ga je weer terug naar de normale verhoudingen die dan gelden. Dit kan dan voor jullie samen uitgroeien tot het begin en het einde van een sessie, de mentale stap om over te stappen in je onderdanigheid.

Nog een paar ideeën voor eenvoudige overgangsrituelen die je zou kunnen gebruiken:

  • Knielen voor het spelen
  • Het eerste gereedschap / toys kussen voor het wordt gebruikt
  • Een collar plaatsen die alleen wordt gebruikt tijdens het spelen.
  • De toys en gereedschappen op een presentabele manier neerzetten.
  • Je speciaal kleden voor een sessie.
  • Een mantra zeggen
  • Muziek afspelen waarmee je verbinding hebt.

Natuurlijk zijn overgangsmomenten niet de enige momenten waarop een ritueel een leuke toevoeging kan zijn. Ik ken een aantal onderdanige die een mooie methodische manier hebben om zo het lichaam van hun partner te aanbidden, dat is zo mooi en geconcentreerd. Dat doet meer dan alleen het fysieke – het is een verbinding tussen geest en ziel.

Binnen de erotiek, maar ook in echte relaties is het ook mogelijk om te moeten vragen om een herhaling van een handeling waarvan je normaal niet geniet, of om bijvoorbeeld slagen te moeten tellen. Dat is ook een vorm van een ritueel omdat het vereist dat je focust op een deel van de actie en het is de eenvoudigste manier om je verbonden te houden met de sessie.

Tenslotte, Ik hoop dat je kunt zien dat zelfs wanneer je D/s of BDSM relatie parttime is of de slaapkamer niet verlaat, je rituelen kunt toevoegen om het meer gefocust, aangenamer of krachtiger te kunnen maken voor jullie beide.

Misschien heb jij wel andere rituelen voor je parttime of slaapkamer onderdanigheid. Dan horen we ze uiteraard graag.

©2018 Simone – bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven