Wilt u mijn werk steunen

Met veel liefde & passie deel ik met regelmaat mijn kennis en schrijf ik nieuwe topics voor mijn website betreffende BDSM & K!NK. Dit omdat omdat ik graag mijn kennis deel en andere voor fouten wil behoeden die ik zelf helaas wel gemaakt heb. Maar dat alles kost ook geld. 

Ik wil absoluut geen betaalde website worden. Ontvang dan ook liever giften vanuit het ♥. Maar het zou fijn zijn wanneer er naast de liefde & passie waarmee ik mijn kennis deel er verlichting komt in de kosten die ik maak voor mijn website. Denk daarbij aan de kosten van bijvoorbeeld de hosting van mijn website en de plug-ins die ik gebruik.

Vandaar dan ook deze actie. Zodat ik mijn kennis met jullie kan blijven delen en mijn website bdsmenkink.nl online kan houden.

Op deze manier blijf ik namelijk ook gewoon bereikbaar voor de mensen met een kleine portemonnee. Weet zelf maar als te goed wat dat is. Ik wil dus liever iemand de optie geven om te doneren en ze tot niets verplichten.

Wanneer je mij in mijn werk wilt steunen en dus een donatie wilt maken vanuit het ♥ kan dat op deze manier.

Dat kan via de doneer-knop trouwens ook geheel anoniem.
Ook ik krijg dan geheel geen gegevens te zien.

Liefs Simone – bdsmenkink.nl

Delen:

4 reacties

 1. D. Masson

  Hoi Simone,
  Leuke en informatieve website. Dat verdient steun en uitbreiding. Hieraan wil ik wel een passende bijdrage leveren. Laat me maar weten waar jij denkt dat behoefte aan is.
  Groeten,

  D. Masson
  FL:dmasson.

  • Simone - bdsmenkink

   Beste D. Masson,

   Dank je voor je bericht. De steun die je eventueel zou willen bijdragen aan mijn website laat ik geheel aan jou over. Mocht je zelf een goed idee hebben ook dat is mogelijk en hoor ik graag. Ik ben dankbaar met iedere vorm van bijdrage hoe klein of hoe groot deze ook mag zijn, het komt altijd uit een goed hart.

   Simone

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven