Hoe kan je je Dominant helpen om te herstellen van een sessie

Hoe kan je je Dominant helpen om te herstellen van een sessie

Wanneer je over nazorg leest of hoort, wordt het zelden geassocieerd met de Dominant. We horen altijd van alles over hoe we een sub kunnen laten landen uit een subdrop, hoe je de marks (blauwe plekken, wondjes etc.) en de pijntjes moet behandelen en hoe emotioneel te herstellen van de sessie. Denken we dat Dominanten tijdens het spelen niets voelen, dat ze daarna geen zorg nodig hebben? Denk nog eens na.

 

Als we spelen, is het voor genot en plezier voor beide mensen, sub en Dom. Het maakt niet uit wat de betreffende speelsessie is, de Dominant zal zich niet precies hetzelfde voelen na de sessie als dat hij er in stapte. Ook zij kunnen een energie high, controle rush, kwaaltjes en pijntjes, seksuele frustratie of vermoeidheid hebben. De onderdanige heeft de verantwoordelijkheid om net zo goed voor de Dominant te zorgen als de onderdanige nodig heeft.

 

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de Dominant herstelt van de sessie op een manier die het beste bij hem past. We weten wat een sub gewoonlijk helpt om te herstellen, een pluizige deken, aandacht, slaap, zorg voor wonden enz. Maar hoe zit het dan met de Dominant? Want hebben ze nodig?

 

Uit mijn ervaring heeft een Dominant soms bijna hetzelfde nodig. Een rug-, schouder- of arm-massage zou niet worden afgewezen na een zware impact sessie. De stormloop van endorfine gaat ook door hen heen. Door ze een koel drankje aan te bieden en ze te laten ontspannen zullen hun gedachten tot rust komen en zullen ook zij langzaam landen uit hun high die ze ervaren.

 

Als seks deel uitmaakt van de relatie en je tijdens de sessie geen seks hebt gehad, is het misschien leuk om de sessie met wat seksuele aandacht te beëindigen. Ik vind het heerlijk om de sessie te beëindigen met een pijpbeurt. Mijn Daddy geeft de voorkeur aan seks.

 

Het is ook belangrijk om niet te gulzig te zijn met je eigen nazorg-behoeften. Sommige dingen die je misschien nodig hebt, kunnen op een ander moment ook alleen worden gedaan, dus terwijl je samen met je partner bent, richt je erop om elkaar onbaatzuchtig te helpen. Krul samen op onder een deken en rust. Geef elkaar een lichaamsmassage. Neem samen een warme douche.

 

Als jouw onmiddellijke behoefte na het spelen slaap is, zorg er dan voor dat je voor hen zorgt nadat je uit je dutje bent ontwaakt. Vertrouw me, behoud die connectie, het zal het plezier na de sessie versterken als je verantwoordelijkheid kunt nemen om voor je Dominant te zorgen en ook voor een deel voor jezelf.

 

Nazorg is een gezamenlijke activiteit. Net als de uitwisseling van pijn en genot tijdens de sessie, zou je na die ruil dus ook bereid moeten zijn om voor elkaars behoeften te zorgen.

 

Weet jij wat jouw Dominant nodig heeft na het spelen?©2018 Simone – bdsmenkink.nl

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven